Ce pregătiți pentru puștii voștri de Ziua Copilului? Promoții și reduceri semnificative în magazine

Pentru că am în listele mele de rețele de socializare multe mămici, le las câteva idei de cadouri pentru Ziua Copilului, mai ales că vara începe ușor-ușor să-și intre în drepturi și copiii pot sta mai mult pe afară acum. Bineînțeles, cu toate măsurile de siguranță necesare pe care nu cred că trebuie să le mai amintesc aici. Ce să fie, așadar?

În primul rând, cum mă știți adepta mișcării, nu aveam cum să nu remarc campaniile și promoțiile afișate de magazine la biciclete, trotinete,  role, diferite accesorii și articole sportive pentru copii, în principal, de exterior. Decathlon, de exemplu, a lansat campania “Continuă să faci sport!” care promovează, cu precădere, mișcarea în aer liber. Găsiți aici role de la 89,99 lei, trotinete de la 99,99 lei de lei, triciclete de la 139,99 lei, biciclete pentru toate vârstele de la 169, 99 lei. Dacă veți intra pe site-ul lanțului de magazine, veți vedea numeroase sfaturi utile despre alegerea potrivită a diferitelor echipamente sportive, în funcție de vârsta și înălțimea copilului. Iar la secțiunea de articole reduse, sunt o mulțime de articole de vară, de la îmbrăcăminte, la accesorii de joacă, înot, echitație ș.a.

Best Kids afișează catalogul special de super cadouri de 1 iunie si reduceri de 60 % la  jucării bestkids.ro%20 de exterior: căsuțe pentru copii, spații de joacă, spații de joc cu piscine,  tobogane, legăne, hamace. De exemplu, spațiile de joacă sunt reduse cu până aproape 40%, leagănele sunt disponibile de la 72, 42 de lei, toboganele de la 160 de lei, o serie de jucării de  dexterietate aproape la jumătate de preț. Vedeti detalii aici

Iar la Noriel, am remarcat campaniile de reduceri de 20% la toate cărțile și 25% la toate jucăriile.  Cu sigutanță veți găsi ceva pe placul vostru sau al celor mici. Vedeți aici.

Dacă vreți ceva personalizat, idei inspirate au cei de la Creative Gifts  – puteți face orice vreți voi personalizat:  body-uri, tricouri, căni, agende  ș.a.  cu mesaje care mai haioase și cu numele piticilor voștri. Chiar și măști de protecție anti Covid. Pentru comenzile mai mari de 150 de lei, beneficiați de livrare gratuită plus discount suplimentar. Detalii aici. Mișcare, mișcare, dar 1 iunie este o zi care merită și un tort, oare?! Eu vă recomand să mergeți cu încredere pe mâna Simonei Crăciun de la Tort de Bezea, care face adevărate delicii. Topping-urile sunt dintre cele mai atrăgătoare pentru cei mici – ciocolată, caramel, mascarpone, fructe de pădure, fructe exotice și multe altele; în imaginea de mai sus,  o mostră de Kinder Bueno. Vedeți pe site-ul atelierului de cofetarie toate variantele și cum le puteți comanda rapid. Aveți grijă să vă hotărâți din timp, pentru că bucătăria Simonei e mereu la foc automat. 🙂

Foto reprezentativă: Decathlon

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.