Da, deja au apărut cadourile pentru sărbători prin hipermaketuri, dar ce ar fi să nu te mai înghesui anul ăsta prin magazine și doar să stai și să clickuiești pe un site unde găsești tot felul de delicii (și – o să vezi, cu totul aparte) de la producători români, pe care iată, acum, mai mult decât oricând e momentul să îi susținem? Îți poți face singur cadoul/cadourile personalizat/e în funcție de cei cărora vrei să le trimiți sau alege un pachet complet “de-a gata”. Și ce e mai important este că toate produsele sunt naturale, home made. Ideile vin de la BacaniaVerde.Ro și ai toate condițiile de livrare pe site. Aruncă un ochi mai jos, alege ce dorești  și eu, personal, cred că cei care le vor primi vor fi impresionați! (Am dat o mână de autor la selecție.)

Iată cam din ce poți alege (pe scurt) pentru că că ai o varietate de opțiuni din care poți personaliza de la un cadou simbol, cu brânzeturi cu trufe, “cofeturi” home made și vin, la un adevărat festin. Ca pachete speciale cu mai multe produse din cele de mai jos, te îndrum către GourmeTraditional, Sensorial Delights, Brânzeturi și Vin (vezi pe site ce conține fiecare). Iată și separat:

  • produse speciale din carne – cârnați la bardă afumați, cocoșel afumat în casă, ruladă de curcan, piept de rață afumat, maturat;
  • brânzeturi maturate, simple, cu trufe, cu vin roșu și multe altele din Transilvania;
  • dulcețuri și chutney-uri și sosuri GourmeTradițional din Țara Făgărașului, de fructe negre & espresso, rubarbă & curry, ardei iute, ghimbir & piper, care pot fi minunate la platouri asortate de brânzeturi sau ca sosuri la preparatele de sărbători;
  • zacuști de vinete, cu ciuperci ori cu trufe;

 

  •   produse de patisrie și cofetărie artizanală – cozonaci dolofani, plini de cacao și nucă, biscuiți asortați, praline, tablete de ciocolată cu fructe confiate, macarons cu o grămadă de arome delicioase. Și acestea, cum spuneam, ar fi sunt doar o parte pentru că vei găsi multe produse care îți lasă efectiv gura apă aici.
  • Ah, uitasem tocmai de vinuri – da, sunt cateva etichete grozave – spumante, albe, roze, roșii – și iată cum îți faci kitul complet. Interesante sunt și pachetele de degustări de brânzeturi pentru vinuri dacă vrei să impresionezi vreun partener sau musafirii.

Și ca supriza multisenzorială să fie completă, poți asorta și câte un parfum. La comenzile date până pe 25 noiembrie (că trebuie să iei ceva și de Moș Nicolae, nu?) ai discount . Ai toate condițiile de comandă păe site! Așa că hai pe Bacania Verde și  și să înceapă răsfățul!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.