Cadouri cu personalitate: sfaturi utile de împachetat daruri de sărbători

Cum să faci un cadou mai frumos, elegant dar și să transmiți mai multă emoție? Am aflat și eu săptămâna trecută la un atelier online de gift-wrapping, organizat de L’OCCITANE en Provence. Sub hashtagul #AmplifyJoy, cu ocazia acestor sărbători de iarnă, Ioana Uretu (cea cu Cărți, Dulciuri și Flori) ne-a învățat câteva lucruri utile și foarte drăguțe despre cum puteți împacheta mai special un cadou – așa că vi le împărtășesc și vouă.

“Respectăm ritmul naturii deoarece frumusețea vine odată cu timpul” – afirmă sloganul L’Occitane, care ne-a purtat într-o călătorie vizuală și olfactivă prin universul acestei mărci fascinante de îngrijire și înfrumusețare, aflată la 15 ani aniversari în România.

După ce am aflat despre ingredientele iconice L’Occitane și despre cum sprijină brandul de cosmetice producătorii lor, am trecut la împachetarea cadourilor. Noi am avut două, pe care le găsiți și pe site-ul L’Occitane, alături de multe altele  – Herbale L’Eau: gel de duș, lapte de corp (trifoi alb, unt de shea) cremă de mâini (unt de shea) și cutie cadou și Cadou spa Acasă: lumânare Solidaritate (vanilie) – profitul merge 100% la UNICEF pentru programe de prevenirea deficiențelor de vedere la copii, spumant de baie cu lavandă, mască pentru luminozitate Reine Blanche și cutie cadou.

Iată, așadar și pașii care chiar transformă darul într-un aparte, dacă nu îl luați ca atare.

  1. Tapetarea cutiei sau îmbrăcarea în interior cu hârtie fină, căreia i-am păstrat două laturi exterioare egale pentru a acoperi darurile ulterior.
  2. Așezarea cosmeticelor, însoțite de un mic buchet de flori din lavandă și imortele, prins cu fundiță tăiată pe diagonală.
  3. Acoperirea cu marginile laterale ale hârttiei de hârtiei și prinderea acestora cu un post it.
  4. Parfumarea cadoului astfel organizat.
  5. A urmat capacul cutiei, prinderea lui cu fundă și darul e gata! Ah, am uitat să vă spun să luați și un card pe care să scrieți un mesaj frumos!

#LOccitane #AmplifyJoy

Leave a Reply

Your email address will not be published.