blondie_by_gokceyagmurPărul meu este destul de dificil, în general, uscat si uneori casant (vara, în special) iar cauzele nici nu cred ca trebuie să vi le mai spun (de la aparate de styling, la  expunere la soare, vopsit ș.a.). Asa că, după nenumarate măști încercate din comerț, am începu să apelez la cele naturale. Cea mai bună (și credeți-mă am încercat zeci!) s-a dovedit cea cu galbenușuri de ou și cu miere. Este formidabilă! Îmi face, de fiecare data, părul lucios, cu volum, foarte mătăsos, incat nu mai are nevoie nici măcar de styling.

So, se iau 2-3 gălbenușuri (depinde cât e de lung părul) si se amesteca bine cu doua linguri de miere. Opțional, dacă ai, pune și doua lingurite de ulei de ricin și/sau de argan. Masează bine pe toata lungimea părului si lasa așa 20 de minute.

Mierea e hranitoare, vitaminizantă, iar oul are vitaminele B atât de necesare parului nostru, impiedicând despicarea si refăcandu-l. Despre uleiul de ricin probabil ca ati auzit ca poate face minuni anti cadere si de fortifere a parului. Ulei de arganeu îl pun pentru mirosul luin fenomenal dar este și foarte emolient ăpentru păr.

Faceti asta de o dată pe săptamana (chiar de doua ori) daca vreti un păr mai sanatos. Mie mi-l întărește și am constatat că i-a refăcut și structura în timp (adică nu se mai despică) Succes și astept părerile voastre!

Foto: Deviantart

Leave a Reply

Your email address will not be published.