Romance in Provence la Corks

11973497_1108101799217178_521495359_o

Am mai scris și altadată despre lucrurile frumoase pe care Ruxandra Chendi  le face la Corks. Două veri la rând, m-am lăfăit pe pernele înflorate de pe terasă în décor de St. Tropez, cu nisip și decoruri marine, degustând rose-uri și tapas-uri cu creveți și midii. Primăverile venea rândul Oscarurilor vinului, când pășeam pe covor roșu și degustam #thebestwinesofCorks.

Cea mai nouă tematică pe terasa cozy de la Corks experimentează acum minunata Provence. Cu tot cu lavandă, rose-uri și cărțile lui Peter Mayle. Serile Experience Provence au debutat aseara la Corks, cu un tablou complet provencal în care savoarea vinurilor Cotes de Provence si a Elodie-urilor s-a împletit superb cu arome de lavandă, cărție lui Peter Mayle și  #violetpestetot.

Profesorul și scriitorul Ștefan Mitroi ne-a introdus în atmosfera romanticei Provence cu câteva paragrafe savuroase din Mayle și toți ne-am putut alege una dintre cărțile scriitorului britanic îndrăgostit (și el) de meleaguri franțuzești. Am degustat pe rând Fruite, Elodie Syrah, Elodie Cabernet, Cotes du Provence însoțite de gustări aromate și, la final, din Pastiș-urile 51 –  Classique și Rose – mai în cocktailuri, mai in shot-uri, dupe preferințe :).

Eu nu mă pot abține să nu laud încă o dată playlistul de la Corks – e pe bune, printre cele mai bune din oraș – completat apoi de live-uri (hehe!) ale prietenilor Corks (căci aici este un club mare de prieteni)

Experiența delicatei Provence, cu #allviolet si vinuri rose la preturi promoționale va dura o lună de acum înainte, iar eu zic ca merită să mergeți să o încercați. (Revin cu poze de atmosferă imediat ce fac rost :)) )

Informații și rezervari tel.: 021.311.22.65 si e-mail: hello@corks.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.