Ghost of love

Mi se făcea teamă că am să fiu sentimentală, că nu am să mă obișnuiesc cu lipsa ta,  cu lipsa mic-dejunurilor noastre târzii cu brânzeturi, nucă și dulceata si a cinelor fantastice cu mult (uneori prea mult!) vin.

Mi se făcea teamă că am să simt până și lipsa noptilor ciudate când, în plin divort, mai simțeam nevoia dubioasă să te iau în brațe și tu mă lăsai.

Credeam că voi avea anxietăți sporadice că îmi va fi greu fără obisnuința ta și grija ta de mine  – eu, copil, eu, “dezordonată”,  eu, mult prea învolburată și de nestapanit pentru răceala ta.

Dar uite că nu mi-e teamă deloc  și pot să îmi amintesc acum doar lucrurile bune, fără săgeți prin stomac.  Păi da, mi -au dispăut toate hăurile ce se creau de la certurile noastre,  de la lipsa comunicării, de la lipsa de sex, de la toate bulshit-urile prin care am trecut. (Dar ce frumos era când ne împăcam!)

Și o sa îmi amintesc doar  nopțile la mare,  verile de acasă, culesul strugurilor, mirosul de popcorn ars și de cafea dată în foc…

Și tu te miri acum ca ma simt eliberata de prezenta ta narcisista, frustranta si frustrată și prea realistă pentru mine. Ca pot să dansez  noaptea singură în casă, să alerg la 6 dimineața, să fac sport până la epuizare cu tot cu entorsa coxo femurală și tu să nu ai cum să mă mai cerți. Sa conduc stângaci, sa îmi iau rujul trademark roșu și little black dress, pe care  tu le urai în decența și echilibrul tau absolut fantastice.  Wtf!

 Sper doar să ne fie la amândoi MAI bine.

https://www.youtube.com/watch?v=anv8Q8-Fd2w

Leave a Reply

Your email address will not be published.