Power 2 Go – singurul frappe proteic din România în cafenelele Coffee 2 Go

S-a legat cum nu se putea mai bine lansarea #power2go – primul și singurul deocamdată  singurul frappe cu proteină concentrată din România – , aseară, la Stay by Coffee 2 Go,  cu programul de antrenament, mai ales că venisem după 4 zile de vacanță și rar obișnuiesc să chiulesc de la sport atâtea zile. Așa că mi-am luat doza de proteină, necesară atunci când urmărești să-ți păstrezi / crești musculatura, dar și doza de dulce & cofeină revigorantă, care să te mențină în formă. Băutura, preparată cu ingrediente premium furnizate de producătorul de suplimente nutritive “Dorian Yates Nutrition”, are nu mai puțin de 27, 95 proteine și este recomandată nu doar sportivilor ce urmăresc performanța fizică, dar și celor cun stil cu un stil de viață activ și care urmăresc să arate bine și să fie sănătoși. Așadar, și supliment nutritiv, dar și un produs foarte bun la gust (se poate comanda atât în varianta cu cofeină, dar și decofeinizată)
Ideea  de a prepara suplimentele nutritive sub forma unui frappe îi aparține a lui Mircea Rădulescu, co-fondator al Coffee 2 Go Romania, a cărui transformare fizică, prin sport și dietă, a necesitat un aport proteic suplimentar.

Sunt încântat de ideea că cineva îţi poate oferi de-a gata un preparat care să fie şi “proteină” şi cafea. Ce e special, nutriţional vorbind, la acest frappé e că aportul de 28 de grame de proteine “costă” doar puţin peste 200 de kilocalorii. Îl văd drept o foarte versatilă gustare, atât prin versiunile cu cafeină sau decofeinizate cât, mai ales, prin diversitatea situaţiilor în care se potriveşte, de la alimentaţia uzuală la programele de nutriţie pentru suprapondere şi pentru sportivi”, a spus Dr. Adrian Copcea, director al Centrului Medical Integrat ASTECO – Cluj Napoca.
“Împreună cu cei la DY Nutrition, am “fabricat” un produs inovator, primul de acest fel din Romania (și cred că și din Europa), și anume, un frappe proteic. Plecând de la convingerea ca avem cel mai bun frappe din București, m-am gandit să facem un produs dedicat sportivilor (dar nu numai),  frappe preparat pe baza de proteină concentrată. Feedback-ul este extraordinar, toți cei care l-au gustat sunt extrem de încântati și nerabdători să îl punem pe piata. Ambasadorul oficial este Roxana Vancea, urmată de Bogdan Vladau și Dani Iancu. Din punct de vedere nutrițional, avem confirmarea si recomandarea mai multor doctori specializati în domeniu”, a precizat Vlad Timaru, co-fondator al Coffee 2 Go România.

33980103_781945955344981_3690056637378199552_o

Leave a Reply

Your email address will not be published.