Seducătoare de vară în gama #fleursdeRoumanie la Ypa Atelier. Plus narcoticul Divine – ediție signature de lux

Tradițiile și mitologia încă mai fascinează, zic eu, pentru că mai avem nevoie și de poezie și de superstiții și de miracole. Care, se pare că, atunci când dorința e mare, coincidență sau nu, pot veni într-o formă sau alta. Iar eu mereu am mers pe premisa că oamenii au nevoie de oameni și eu încă mai cred în sufletul-pereche.  Și miracolele, după cum bine spunea Eliade – se pot întâmpla – numai că, uneori, e nevoie de cineva care să te înveţe cum să le priveşti, ca să ştii că sunt miracole. Sau, universul va conspira să ți se întâmple, cum spune Coelho în altă poveste. Dar povestea asta e despre noaptea de Sânziene /  Drăgaice și florile care se dezvăluie atunci și înmiresmează văzduhul în plină vară.

IMG-20180709-WA0012Despre ele vorbește colecția #fleursdeRomanie, lansată de Raluca Vasile, la atelierul ei YPA Artisan Parfum. 7 parfumuri  din esențe românești 100% naturale, ediție limitată, prezentată și la renumitul WPC, Congresul mondial al parfumierilor de la Nisa. Iar aici, în București, la evenimentul din 25 iunie, ne-am putut personaliza propriul parfum de Sânziene, din esențe de vară: iasomie, tuberoze, trandfir, magnolie, lăcrămioare, regina nopții, mana Maicii Domnului (caprifoi), flori de tei, bujor sau lotus. Și mai mult, nu doar din aceste esențe, dar din zeci, poate, sute de sticluțe cu toate aromele pământului, Raluca, parfumier școlit și certificat, vă poate personaliza parfumul-pereche, în funcție de preferințele și personalitatea voastră, după o evaluare amănunțită. Am scris aici, citiți e tare interesant cum vă face parfumul fix după chipul și asemănarea voastră. Iată că cineva poate dezvălui parfumul-miracol, care să ni se potrivească precum o mănușă; nu mai e nevoie decât de sufletul-pereche care să îl simtă. Ei, this is poetry…

36375589_10215896902638935_5724420811125686272_nCe am mai descoperit recent aici este noul  Divine, eu nu mă mai despart de el de când l-am luat și cred că oricine vrea o armă de seducție în plus ar trebui să îl aibă în poșetă –  intens – seducător vine cu note de lime, vetiver, patchouli, lăcrămioare, mandarin verde, frezii, piper roz și cuișoare, infuzate in alcooluri narcotice. Totuși, e un parfum unisex, deci și domnii ar putea purta două picături. Iar cadou este o curelușa din piele în formă de frunză de cannabis, lucrată de Bros Nor deluxe, artizani din piele.

Și cum gândul oricărei romantice merge invariabil din când în când și spre Franța,  Raluca vă dă ocazia să testați  colecția de vară Jeanne en Provence – care vine cu note de verbină, lavandă și trandafir privee – presupun că multor pasionate de parfumuri și produse de îngrijire, cel puțin una, dacă nu toate din aceste arome i-ar surâde; personal văd freshul și aroma veribinei ideală în geluri de duș și săpunuri, dar și în mixuri de arome din parfumuri de vară, lavanda într-un lapte de corp relaxat, iar trandafirul cam în orice – da, știu eu sunt mai pe dulce,  dar echilibrat dozat cât să dea o notă mistery și romantică.  Eu nu aș putea să mă limitez la un set, iar Raluca dă posibilitatea să vă personalizați unul în funcție de ce vă place și vi se potrivește mai mult – gel de duș, săpun, lapte de corp, șampon, cremă de mâini și parfum.

Raluca Vasile, Creator Concept Your Personal Aroma – Artisan Parfums este perfumer, scent sesigner, consultant și blogger și vă așteaptă în atelierul Casa cu Arome din str. Ion Slatineanu nr 26 , sector 1 Bucuresti (zona Dorobanti – Perla). O  puteți contacta la tel. 0721.241.027. Mai multe despre produsele pe casre le găsiți aici găsiți pe www.yourpersonalaroma.com/shop și http:/www.facebook.com/yourpersonalaromaparfums/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.