Cu sexul la psihiatru sau de ce cred că sexul de faună e câh

Da, ați citit bine. Am citit și eu una deunăzi la Vulpescu care, pe scurt, mi-a revelat și altceva – și anume, de ce stimaților, o femeie din cele de care vorbește dumnealui nu face just sex. Sau sex brut, cum spune el.  Și o să vă dau eu mai jos o situație concretă, bine el expune alt gen de situație, dar p-acolo. Am auzit mai demult un tip care se vedea cu o tipă mai mare ca el cu 20 de ani. “Ce, are 49 de ani, cum să nu ne vedem când vreau eu???”. Adică, vedeți dumneavoastră, dacă doamna are 49 de ani și e singură, cum să refuze o partidă de sex? Și asta am mai auzit-o de multe ori. Ba mi-a zis și mie cineva o dată, și acesta era trecut de 40 de ani “Ai aproape 40 de ani, trece viața pe lângă tine, de ce nu vrei să ne vedem?” Adică să ne-o tragem? Mă, oameni buni! E posibil să fie femei care vor doar sex. Sau “relații” d-astea cum se poartă acum with benefits, fără bătăi de cap.  Dar am identificat vreo 3 tipuri d-astea. 1. Fiecare e prea comod să mai aibă o relație cu ce o însemna ea și nicunul nu se implică în niciun fel în afară de booty call (ca animalele, pe românește). 2. Unul se implică într-o măsură mai mare sau mai mică și emoțional, cumva (și e cam nașpa, cred până la urmă pentru ăla). 3. Amândoi acceptă această relație din comoditate, așa cu benefits, dar hai să ne înțelegem – băi, îți asumi semirelația asta sau câteva întâlniri “with benefits” – dar frate, e o chestie în care cunoști omul cât de cât, ai ce vorbi cu el după și înainte, știe că îți place culoarea roșu și nu suporți proștii în trafic, că ai scris o carte și că bei doar vin rose – să zicem, și tu știi că bea cafea doar neagră și îți face plăcere să i-o faci. Vă sunteți cumva dragi unul altuia, dar nu vă asumați o relație adevărată din diferite motive –  de la comoditate, la “diferite-diferențe” între voi care nu fac posibilă o relație adevărată, dar asta pentru că nu se vrea, să fim serioși, de nicio parte – true story. Și mai mi-a zis un tip o dată că e imposibil să stau eu fără sex. Adevărat. O femeie singură la 40 de ani sau la cât o fi – nu cred că contează așa mult vârsta, are nevoie normal, de sex. Dar, una e de lălăit elegant, să zic așa, semicolocvial, una e de făcut sex de faună. Care pentru mine e câh.

Bine, nimic nu e în măsură de judecat de alții, atât timp cât tu ești ok cu tine.

De ce câh? Că tu vii și pleci și el vine și pleacă și actul e doar fizic -cu tot cu orgasme, dacă or fi, și a doua zi și uiți cum sărută naibii. (Și fără nicio urmă de erotism așa. Că ăla mai pleacă și din cap și inimă). Căutați-vă cei de credeți că merge așa!

Păi nu e nimeni mai catolic decât papa și mi-e greu să cred că nu au/avem mulți și așa ceva. Că altfel nu ar fi un precedent din care ai învăța. Nu se pun – nu se pun one night stand-urile, situațiile la beție sau alte lucruri d-astea #haipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.