Zi de luni cu minuni. By Liza Pintileasa

Cu bezele, biscuiți vanilați și cafea. Și cu o mână care a făcut într-adevăr minuni cu părul nostru. Așa ne-a așteptat Liza la ea “acasă”, adică la Hair Wellness by Elizabeth – Cortina Residence. Da, acea Magic Liza Pintileasa, nu prea ai cum să nu fi auzit de ea, chiar dacă nu ești în domeniul de beauty.

Revenind, părul meu chiar avea nevoie de o revitalizare, după o încercare nefericită de a mă vopsi acasă – “curățat”, tuns, pentru că era destul de damaged pe vârfuri, vopsit și mai știu eu ce… Așa că, după ce l-a analizat și i-am arătat eu câteva fotografii – o mie like –  cum aș vrea să arate părul meu, s-a burzuluit ea un pic la mine pentru că oricum știa mai bine ce să facă și eu nu prea mă hotăram ce vreau, așa că m-am lăsat pe mâinile ei.  Și bine am făcut pentru că nu doar că mi-a ieșit cea mai mișto culoare pe care am avut vreodată, dar mi l-a și salvat. Operațiune destul de meticuloasă cu pași de șuvițare, spălăre, bază la radacină, vopsea pe vârfuri, tratat, uscat, coafat. Poftim, mai jos înainte si după.


Iar Ioanei i-a refăcut părul decolorat pe vârfuri (păi nici nu se mai vopsise de 8 luni) cu tuns și vopsit. Ioana este Ioana Predoiu – PR Agency (foto mare sus de tot), care a și ținut să îmi facă surpriza asta într-o zi de luni, când mă trezisem eu cu fundul în sus. Sau cu fața la cearșaf. Cu Ioana și Bogdan eu colaborez de câteva luni, dacă nu v-am zis asta sau nu v-ați prins din postări, spun aici. Am pus-o și poza mare cu ea ca de fața mea și a Silviei vă veți mai fi săturat.

Și ca să fie răsfățul-răsfăț întreg după cafele și bezele și păr frumos, manichiura semipermanentă Bordo a fost un alt răsfăț care a iluminat la propriu și la figurat unghiile mele, cam afectate și ele pentru că nu folosesc mereu mănușile la sport.  Și uite așa mi-am revenit eu miraculos cu zâmbetul cât casa, după trezitul morocănos de luni. Liza, mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.