Prima întâlnire în Bali

Poveste. Postul nu e scris de mine, ci s-a primit pe adresa redacției. 

“Într-un final, după ce ambii si-au terminat, chipurile, treburile, el având un job haotic, iar ea ocupându-se cu ceea ce îi place mai mult, și anume scrisul, era cazul să iasă și soarele pe strada lor… de fapt, nu pe stradă, ci cu gând la paradisul care îi aștepta: Bali!

Așa că cei doi s-au îmbarcat și au pornit la drum. ✈ Zborul a fost lin, iar razele soarelui parcă se apropiau tot mai mult prin hublourile uriașei păsări care îi ducea spre destinația de vis. Prietenul Jack i-a ajutat tot drumul să fie relaxați și să treacă peste emoția primei lor intâlniri la 11.000 metri. Da, ați citit bine, era prima lor întâlnire!  🤓 Odată coborați din avion, căldura atât de mult dorită, i-a imbrățișat! Au ajuns la căsuța de pe plajă, unde nisipul fierbinte le cuprinde talpile goale și le urează bun venit. Un lucru este clar: zâmbetul de pe buzele ei a meritat toate orele la înălțime! Primul lucru pe care ea îl dorește este să-și relaxeze corpul într-o baie caldă cu spumă în cada de pe terasa căsuței. Simțind dorința fetei, el îi pregătește cada, scoțând din bagaj o mare surpriză: un Sauvignon Blanc  din Noua Zeelandă – Villa Maria! Pune un pahar pe marginea cazii și apoi se retrage pe plajă așteptând să i se alăture ea, după ce soarele i-a incântat trupul mângâiat de spuma catifelată și vinul i-a relaxat gândurile!

Încet – încet, seara s-a lăsat. Luna domină cerul! Luna, care se reflectă în apa infinită ce înconjoară paradisul restrâns al celor doi. În reflexia lui apare o siluetă minunată. Este ea! Care trece pe lângă el și se aruncă în valurile înspumate. Nu înainte de a-i zambi și de a-l invita din priviri să înoate alături de ea. Acesta o urmează. Înoată împreună într-o liniște inimaginabilă. Este mirific. La un moment dat, el o apucă de mână și o oprește. Amândoi încremenesc și se opresc cu picioarele în nisipul umed. Au apa până la brâu. Sunt lipiți unul de altul. Buzele lui se apropie de ale ei. Ea se uită adânc în ochii lui. El o sărută! Se lipesc unul de altul în apă și se bucură de fiecare clipă a primei seri pe care o petrec împreună. Bună dimineața!”

Foto -pinterest @saltinourhair

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.