Antrenamente online. Ce săli și antrenori (individual) țin clase live

UPDATE (cu bold) 

Foto: Facebook Adrian Borozan

Personal, fac sport de pe net de mult timp, dacă nu pot ajunge la sală sau sunt în deplasări ori în vacanță, așa că v-aș putea spune cel puțin 50 de site-uri bune cu filmulețe, mai mici sau mai lungi de antrenamente.  Am auzit multă lume spunând, înainte de perioada asta, că nu poate face sport acasă,  acum însă vrem, nu vrem, nu prea avem încotro. Pentru cei obișnuiți cu clasele de grup, am făcut un research să văd ce săli și antrenori și-au mutat antrenamentele în online și le țin live – mai motivante clar decât filmările inregistrate. Mi-am întrebat prietenii și antrenorii, astfel că vă pot veni și vouă (și mie) în ajutor să ne antrenăm cu spor.

 Adrian Borozan, care e unul din cei mai buni și recunoscuți traineri de grup din România (cu o serie de specializari internaționale) și promotorul Fight Klub la noi, ține online clase, pe care le anunță din timp pe story, pe pagina lui de facebook. Trebuie să intrați să îl urmăriți – click aici (dați-i follow căci nu cred că mai are loc la prieteni, dacă nu sunteți deja) și lăsați-i un mesaj. Lunea, de exemplu, are Abs & Butt, de la 19.00 și Fight Klub Khai Bo, de la 20.30. Bine, mai mult Khai (fără sac).

decathlon.ro

Tot Fight Klub (la fel, partea de Khai) are și Ana Hornoiu (Team Fight Klub Brașov), alături de alte clase explozive, de cardio și tonifiere, precum și un program de Fat Burn, personalizat special. Luați legătura cu ea aici.  

Lotus Sport are un program foarte bine pus la punct de clase online – tonifiere, fortă și cardio – de la stretch & tone, muscle up,  la hitt-uri, taebo, chiar și jump pentru cine are trambuline și kangoo pentru cine are ghete. Vedeți aici programul zilnic și detalii. Ca recomandări personale,  Vio Alexandru și Sebastian Feteș sunt cu voi și în perioada asta, urmăriți din timp ce anunță pe pagina lor de facebook aici și aici.  Vreau să o felicit pe Dana Boroș, cea care conduce Lotus, în primul rând, pentru antrenorii de aici și pentru tot ce a adaptat în perioada asta. De exemplu, periodic, au loc clase gratuite, iar cei care vor să se țină serios de treabă au opțiunea unui abonament de doar 85 de lei pe lună. Vedeți tot programul și detalii pe Lotus Sport Online . Hai să vă spun și ora mea preferată – Steel Training, care combină forță cu cardio – e grozav! 

World Class România dă acces free la o serie de antrenamente de grup, exelente, cu unii dintre cei mai buni antrenori din România – Anca Roșca, Kiki Constantinescu, Roxana Chiperi, Gabriel Ghita…. Să vă mai zic? Ca programe – Body Kombat, Metabolic, Hiit, C Core, Dance, Pilates și multe altele.    

decathlon.ro

Centrele Stay Fit  transmit live pe pagina de facebook, de luni până vineri, următoarele clase: lunea – 19:00 – Upper Body, marți – 19:00 – Zumba, Miercuri – 19:00 – Full Body, Joi – 19:00 – Yoga, Vineri – 19:00 – Lower Body. 

Fernando Polo,Mambo Man” cunoscut pentru clasele lui explozive de grup, a anunțat și el că începe clasele on line din studoul Bro Gym. Intrați pe pagina lui de facebook și scrieți-i ca să vă puteți înscrie. Aici.

Și Studio Pilates Doina Iosif își mută clasele în mediul online –  și, spun reprezentanții sălii: “oricine dorește să lucreze cu noi e binevenit!”  Toate detaliile și programul antrenamentelor sunt anunțate din timp  pe pagina sălii .

Karuna Studio are diferite clase de pilates și yoga, transmise live pe pagina de facebook, precum si sesiuni interactive în care partcipanatele sunt încurajate să pună întrebari, primesc răspunsuri și recomandări. Pe Ovidiu Atanasiu, unul dintrei cei mai cunoscuți traineri de yoga și pilates din România, și colegii lui îi puteți urmări, aproape zilnic, cred, aici.

Pilates face și Tatiana Elena Diaconescu  (n-are a face poza, dar mi-a placut foarte mult pentru că Tatiana e așa îndrăgostită de sport încât se pare că se gândește mereu la tot felul de forme de mișcare) .  Scrieți-i pe pagina de facebook, dacă sunteți iubitoare ale acestui tip de mișcare și întreținere. 

Pentru pasionații de cross fit, Cross Fit Nord VBS ține antrenamente online, anunțate și ele pe pagina sălii de sport cu o zi înainte. Detalii aici.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.