Red Angus livrează prânzul gratuit pentru 600 de cadre medicale din București și lansează apelul “Împreună, împotriva COVID -19”

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse va oferi gratuit masa de prânz unui număr de 600 de cadre medicale de la spitalele din Capitală. Totodată, lansează apelul “Împreună, împotriva COVID-19” prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în spitalele din Capitală. Localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane între 25 martie – 24 aprilie și le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziționarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

“Există un număr ridicat de cadre medicale ce încearcă să acopere nevoile pacienților și ale comunității, în această perioadă dificilă, în care presiunea, programul solicitant și riscurile la care sunt expuse sunt într-o continuă creștere. La Red Angus Steakhouse, știm că alimentația joacă un rol important în gestionarea stresului și a oboselii și vrem să ne asigurăm că persoanele care ne îngrijesc beneficiază de condiții bune, care să le ajute să se mențină puternice și să facă față fluxului de pacienți. Prin intermediul restaurantului nostru, vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de prânz cadrelor medicale din unitățile din București. Numărul, însă, este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, așa că ne încurajăm prietenii, clienții și partenerii, să se alăture inițiativei noastre”, declară Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.
Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supă și un fel principal la prețul de 17 lei (TVA inclus), care acoperă costurile aferente producției și materiei prime. Localul lucrează  cu ingrediente proaspete, de calitate, iar bucătăriași fluxurile operaționale respectă toate standardele sanitare, necesare funcționării în condiții optime, în această perioadă, dau cei de aici asigurari. Capacitatea zilnică de execuție este de până la 700 de meniuri. Livrarea preparatelor se  face de luni până duminică, la aceleași ore, în intervalele agreate cu reprezentanții instituțiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază de flota restaurantului. Pe măsură ce cantitățile vor crește, reprezentanții localului își propun să încheie parteneriate și cu alți livratori certificați.
“În fața acestei pandemii, nicio companie nu este prea mică, niciun buget nu este irelevant. Inițiativa noastră își propune să îi aducă alături pe cei care vor să ajute, dar care nu știu de unde să înceapă. Fiecare dintre noi – reprezentanți ai mediului privat sau persoane fizice – poate face diferența și poate susține masa unei persoane care se află în prima linie, în lupta cu COVID-19”, declară Ionuț Ivan.
Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email la contact@redangus.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.