Bitter Taina Maramureșului – produs nou pentru înlăturarea oboselii și a stresului, energie și întârzierea efectelor îmbătrânirii

Dragii mei, Diana mi-a adus zilele trecute …nu, nu un vin și nici vreun preparat gastronomic, ci surpriză …un bitter!  Ce să vă zic, după toată oboseala acumulată anul ăsta și nebunia COVID care ne-a stresat și încă ne stresează pe toți, sunt dispusă să îl încerc pentru că este prezentat cu niste proprietăți interesante și este produs de o companie de 25 de ani pe piață – Hypericum Impex. Ce mi-a reținut atenția (mie, personal!) au fost următoarele – este de folos împotriva stresului și oboselii, ajută digestia și regenerarea ficatului, util în curele de slăbire cu o dietă echilibrată și ajută și împotriva virozelor. Voi reveni cu feedback.

Până atunci, să vă spun câteva cuvinte despre acest remediu. Eu nu știu prea multe despre bitter, dar e bine că am aflat, cu ocazia asta, câte ceva. Am auzit că este destul de lăudat – supranumit „elixirul vieţii” – un remediu natural, amestec din plante macerate, de obicei, în alcool, cu efecte terapeutice precum menţinerea imunităţii, combaterea problemelor digestive, regenerarea ficatului (de asta am nevoie, clar, cum subliniam mai sus!) și reglarea stării psiho-emoţionale. Compania băimăreană Hypericum Impex a creat bitterul „Taina Maramureșului”, un extract natural hidroalcoolic, obținut din 40 de plante medicinale cu proprietăți fitoterapeutice. Este preparat aproape integral din plante medicinale din flora României, majoritatea din cea spontană.

Iată ce se specifică despre el:

„Taina Maramureșului” întârzie procesul de îmbătrânire prin reglarea funcțiilor organismului și datorită compușilor antioxidanți, ușurează traversarea etapei de menopauză la femei, amână instalarea osteoporozei (datorită proprietăților antiinflamatoare), calmează durerile articulare, întărește vederea.

Ajută imunitatea, un aliat în lupta contra virozelor și a gripelor 

„Taina Maramureșului este un stimulent general al organismului, un reglator al funcțiilor vitale și al stării de spirit, explică domnul dr. farm. Octavian Pop, administratorul Hypericum Impex. Este un adevărat «elixir al vieții» prin multiplele sale acțiuni binefăcătoare asupra sănătății și stării generale a corpului. Ajută la înlăturarea oboselii și stresului, prin conținutul bogat în substanțe active valoroase. Întărește imunitatea organismului în mod natural, fiind recomandat în viroze, gripe, infecții cu stafilococi etc. De asemenea, scade colesterolul din sânge, detoxifică organismul, stimulând eliminarea toxinelor pe cale renală, digestivă și sudorifică, ajută digestia, prin diminuarea durerilor abdominale și eliminarea balonărilor, iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmează crizele de colecist. Fiind ușor laxativ, este indicat în curele de slăbire (ei, si asta ma convinge să îl încerc, recunosc, prietenii știu de ce), tratamentul antihemoroidal și în constipațiile cronice”, precizează domnul Pop.

Bitterele produse de către firma Hypericum Impex, precum „Taina plantelor” cu sau fără alcool, „Taina plantelor” sub format de capsule sau „Ierburile vieții”, „Cardiovascular”, „Hypertonic”, „Hyper Anti-aging”, „Elixirul vieții”, pot fi consumate timp îndelungat, nu au contraindicații pentru persoanele sănătoase și se pot asocia cu medicamente atunci când sunt administrate corect și sub îndrumarea unui specialist. Cei care nu au voie să consume alcool, pot dilua bitterul în ceai fierbinte care provoacă evaporarea alcoolului.

„Hypericum Impex reprezintă un concept care a fost creat din dorinta de a aduce natura și plantele vindecătoare mai aproape de fiecare dintre noi”, spune domnul Pop. “Mecanismul de obținere a produselor noastre se realizează cu ajutorul unor instalații de top, în vederea valorificării principiilor biologic-active și a creării unor arome deosebite”, mai precizează administratorul companiei băimărene.

Cu amabilitatea prietenelor mele, Mihaela Coșerariu, Ileana Petrache și Diana Georgescu, v-am lăsat câteva poze ale biterului Taina Maramureșului.

#tainamaramuresului

#hipericumplant

Leave a Reply

Your email address will not be published.