Paste Antonio di Vaio – gata în trei minute: dacă vrei să gătești rapid, dar să mănânci în tihnă  

Slow food, dar fast cooking – e ceea am vrea să se întâmple în bucătăriile noastre, adică mâncare sănătoasă, savurată în  tihnă, de care să ne bucurăm, însă preparată rapid, fie că alegem rețete tradiționale, cu gustul autentic al ingredientelor din gospodărie sau extravaganțe culinare, de haute cuisine.

Așa că pentru a scurta timpul petrecut în bucătărie cu cu prepararea meselor, Antonio di Vaio propune o gamă de paste care sunt gata în numai 3 minute.

Pastele Antonio di Vaio sunt pregătite după o rețetă care folosește 100% făină din grâu dur, pentru a asigura o bună calitate, culoare aurie și un pret competitiv. La prepararea lor se folosește numai grâu dur de cea mai buna calitate din Italia, pentru siguranța că se obțin mereu aceleași paste cu o textură bună, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii, astfel încât orice retetă nouă să fie reușită.

Antonio di Vaio a dezvoltat o nouă linie tehnologică, pentru a putea conferi aluatului o forma specifică, ce garantează această gătire mai rapidă, în doar 3 minute, păstrând gustul unic și calitatea al dente a pastelor din grâu dur.

Gama de paste din grau dur Antonio di Vaio 3 minute cuprinde:

  • Fusilli 3 minute
  • Penne 3 minute
  • Spaghette nr. 1 Capellini

Leave a Reply

Your email address will not be published.