S-a lansat BăcăniaVerde.Ro, hub dedicat producătorilor locali, artizani de bun gust și cultivării educației gastro-oenologice

Etic, tradițional, proaspăt și savuros, cu arome și gusturi din copilărie fabuloase, dar și cu accente moderne, îmbinând arta bunicilor noștri și creativitatea secolului 21 – iată cum descriem “meniul” noului hub BăcăniaVerde.Ro.

Spun “meniul”, pentru că am lansat această patformă într-o perioadă în care nu ne putem bucura prea mult de ieșiri la restaurante și de evenimente și ne este dor. Și pentru că este nevoie, acum, mai mult decât oricând, să susținem producătorii români, asumați, curajoși și inventivi (chiar și în aceste vremuri sau poate cu atât mai mult) vom avea doar produse locale, de calitate, de la artizani din toată țara.

Așadar, BăcăniaVerde.Ro este un food hub, dedicat producătorilor locali, platformă online și e-shop, creată chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, cu produse gastronomice artizanale și vinuri de calitate de la crame din toată țara, boutique sau mai aparte.

Acel tip de produse care aduc nu doar gust bun, dar și bucuria de le savura cu cei dragi, care dau un sentiment de plenitudine, ideea de a fi cu toții la masă, care te duc cu gândul la copilărie.

Sunt produse selectate pe criteriile mișcării Slow Food: hrană bună, gustoasă, curată, etică.

Este o zonă dragă nouă, în care activăm offline de mai bine de 10 ani, cu o bază de date de peste 10.000 contacte directe – persoane fizice și clienți corporate, experiementaliști de evenimente și iubitori de gastronomie și vin, de gusturi curate, locale, cu degustări și evenimente, pe care sperăm să le putem relua în curând.

Așa că pășim în 2021 cu încrederea că putem fi un etalon al bunului gust, al asocierilor de gusturi si arome într-o perioadă mai grea, iar scopul nostru e de a susține acești producători și a te îndemna și pe tine, consumatorule, să îi cunoști!

Am strâns deja o comunitate micuță, dar inimoasă, la care te invităm să ni te alături dacă ești producător și simți că ai ceva de spus, și dacă ești consumator, să îndrăznești să încerci delicii cu savori uitate sau în combinații noi, să cumperi mai mult on line, să susții acești producători ambițioși și încrezători în ceea ce fac.

BăcăniaVerde.Ro dă și opțiunile de a-ți face propriul coș așa cum vrei sau de a opta pentru coșuri de-a gata, măiestrite de-ai noștri prieteni-colaboratori.

Cadouri-gourmet simbol, idei pentru mese vesele, festive sau informale, picnicuri, cine, onomastici și alte sărbători

Este o platformă care te va inspira pentru viitoare cadouri de zile aniversare și onomastice, produse pentru sărbători religioase, mese festive, picnicuri, cine romantice, mese vesele în familie sau cu prietenii, degustări, diferite alte ocazii precum 1 și 8 Martie, Valentine’s Day, Paște, Crăciun, Anul Nou.

Pentru partener, părinți, socrii, prieteni, veri, colegi, angajți și șefi!

Iată mai jos din ce poți alege (pe scurt). Poți personaliza în funcție de gusturi un cadou-gourmet simbol cu brânzeturi cu trufe, “cofeturi” home made și vin, până la un adevărat coș pentru un festin gastronomico-oenologic.

Ca pachete speciale cu mai multe produse din cele de mai jos, pot fi amintite GourmeTraditional, Sensorial Delights, Brânzeturi și Vin (vezi pe site ce contine fiecare).

  • Brânzeturi maturate, cu condimente, cu trufe, cu vin roșu și multe altele
  • Dulcețuri și chutney-uri și sosuri GourmeTradițional – de fructe negre & espresso, rubarbă & curry, ardei iute, ghimbir & piper.
  • Delicatese-unicat:  untură de rață cu turmeric, cremă de brânză cu fistic și fenicul, unt cu trufe, pastă de jumări, care pot fi minunate la platouri asortate sau ca însoțitoare la o varietate de preparate.
  • Zacuști de vinete, cu ciuperci ori cu trufe
  • Produse de patiserie și cofetărie artizanală – tablete de ciocolată cu fructe confiate, condimente și oleginoase, biscuiți asortați, praline, macarons cu arome delicioase, cozonaci dolofani, plini de cacao și nucă.
  • Vinuri spumante, albe, roze, roșii din toate regiunile vitivinicole ale țării, inclusiv etichete mai rare, pe care nu prea le găsești. Avem deja de la câteva crame, pe care le vom prezenta în curând,
  • Pachete de degustări de brânzeturi pentru vinuri dacă vrei să impresionezi un partener de afaceri sau musafirii apropiați, prieteni și rude.
  • bacania-verde

Iar acestea sunt doar o parte pentru că vei găsi multe produse care lasă efectiv gura apă.

Toate condițiile de comandă rapidă le găsești pe site.

Și ca surpriza multisenzorială să fie într-adevăr completă, intră și pe site-ul partener cu produse cosmetice, organice  YourPersonalAroma.com, pentru tine și pentru cei dragi: unturi și creme de corp, parfumuri elegante, gourmet sau puternice, cu arome pe alese, de la arome florale și citrice, la vetiver și oud, sau chiar un inedit Parfum de vin  – pe care le poți personaliza în sticluțe bijuaterii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.