Vis de Lavandă by YPA, elixir și boost de energie pentru sănătatea și frumusețea tenului

Colecția diafană Vis de Lavandă e gata de descoperit. Produsă din timp, pentru a aduce mai devreme primăvara în simțuri, cu aroma proaspătă și delicată a lavandei pentru sărbătorile iubirii care se apropie – Valentine’ s Day și Dragobete – dar și pentru Luna Femeii – martie, vă așteaptă în atelierul YPA Artisan Parfumes.

Piesa de rezistență a colecției este crema hidratantă care hrănește pielea din interior, făcând-o extraordinar de mătăsoasă. Estompează liniile fine și ridurile și redă elasticitatea pielii. În plus, aduce  luminozitate, un tonus ferm și radiant tenului.

Cât este de delicată și emolientă, se poate vede ușor din poza de mai jos:

Ingredientele de bază cărora li se datorează aceste proprietăți sunt gelul-cremă de aloe vera, uleiul esențial de lavandă și apa de trandafir.

“Așa arată o cremă cu adevărat naturală cu aloe vera pur, ulei esential pur de lavandă și apă de trandafiri de Damasc. Am învățat rețeta asta veche în Sri Lanka și am îmbunătățit-o la Academia de farmacologie ayurveda în Kerala, Sudul Indiei. Crema mai mai are și alte ingrediente, dar sunt secrete, doar este o rețetă unicat”, povestește Raluca Vasile, artizana YPA Artisan Parfumes.

vis-de-lavandaAlături de aceste creme veți găsi și alte produse în gama Vis de Lavandă – săpunuri, foarte hidratante și el, ulei esențial pentru aromaterapie, apă de lavandă, săculeț cu flori și chiar kituri combinate cu pietre pentru masaj facial și cirporal.

Și nu uitați nici de proprietățile miraculoase ale acestei plante – calmează, reduce stresul mult, induce buna dispoziția și are și ceva efect afrodisiac!

Va recomand și un articol interesant în care este inclusă aromaterapia și efectele benefice ale mirosului lavandei Remedii naturiste pentru anxietate și stress.

Le găsiți de comandat în e-shop pe www.yourpersonalaroma.com

#VisDeLavanda #YourPersonalAroma #YPAArtisanParfumes #ValentinesDay #LunaIubirii #Dragobete

Leave a Reply

Your email address will not be published.