„Spa” pentru corp, ten și suflet: creme și unturi parfumate antiaging by YPA Artisan Parfumes

Happiness Elixir, Calm Elixir, Youth Elixir, Vis de Lavandă – sună cam bine, nu? Ce vă sugerează? Vă spun eu – sunt gamele de produse cosmetice organice by YPA Artisan Parfumes: unturi de față și corp și creme.

Primele au fost lansate în colecția ate tocmai în ideea de a induce sau aduce aceste stări (nu îmi dau seama dacă s-a plecat de la nume sau le-a venit apoi numele firesc) :)) atât prin efectele sinergice ale combinării măiestrite a unor ingrediente, cât și prin aromele minunate pe care le au.

Sunt, cum spuneam, produse ale atelierului de parfumerie YPA Artisan Parfumes by Raluca Vasile, artizan parfumier. Vreau să vă spun serios că eu chiar le-am încercat și își merită numele și fiecare bănuț. Acum o să spuneți că sunt prietenă cu ea – nu are a face, știți că nu laud ce nu îmi place pe bune. Chiar sunt extraordinare – nu doar că îți lasă pielea fină și tonică, dar și miros nemaipomenit.

Și spun asta după ce le-am folosit cam o lună, deci nu m-am grăbit de la primele zile să le laud, deși efectele lor s-au văzut de la prima folosire – serios!

Raluca mi-a explicat că sunt create după niște principii ayurvedice și rețete vechi de pe la 1800, dar cum eu nu prea știu cu ce se mănâncă treaba asta Ayrveda (voi studia), m-am mulțumit să mă bucur de ele.

Vă voi detalia despre trei produse pe care le-am folosit, dar în atelier veți găsi și alte lucruri frumoase.

Happiness Elixir este un unt cremos, intens hidratant, care hrănește pielea și o lasă catifelată și tonică. Activează circulația și estompează și celulita. Și miroase divin!

Este prezentat ca adjuvant în hidratarea pielii uscate, deshidratate, estomparea celulitei și vergeturilor.

Conține: unt de shea organic, ulei esential de argan, morcovi, struguri (resveratrol), margarete, rosa mosqueta, monoi de tahiti, rodie, caise, milk&honey, vitamina E, glicerina.

Calm Elixir- unt de corp și mâini antistress și reparator este intens hidratant, recomandat și ca adjuvant în vindecarea rănilor și a eczemelor, pentru circulația sângelui, pentru varice.

Conține: unt de shea organic, uleiuri esențiale ayurvedice (ashwaganda), catină, gălbenele, aloe vera, ceai verde, primrose, vitamina E, glicerina.

Youth Elixir este untul de față și ochi antiageing și anticuperoză. Acesta nu are mirosul așa pregant, nici nu e cazul în cazul produselor pentru față, în schimb, este foarte hidratant și foarte bun protector al pielii, pentru vremea asta cu schimbări bruște de temperatură.

Conține: ulei esential de aloe vera, camelia, crin alb, melissa, immortelle, ceai verde, coacaze negre, apă de trandafiri, vitamina E și glicerină.

Dacă le vreți pe toate aceste produse, le găsiți în setul Lakshimi by Florin Burescu.

cadouri-valentines

În serie specială pentru Valentine’s Day vin cutiile cadou antiageing cu cele 3 unturi ayurvedic și role de masaj facial și corporal. Garantează câțiva ani în minus, spune Raluca, folosite regulat. În e-shop, pe www.yourpersonalaroma.com/shop/ sunt în ediție limitată.

O idee de cutiuță pentru răsfățul personal, dar și pe care o poți face cadou este kitul Vis de Lavandă. care conține:

  • unt ayurvedic emolient (organic) de față și corp cu bază de ulei de cocos și ulei esențial de lavandă și gălbenele, ceară de albine organică, vitamina E, glicerină. Este creat după retete artizanale vechi de la 1800 din ayurveda. Intens hidratant calmant, anticelulitic și antivergeturi.
  • săpun de lavandă organic   este foarte foarte hidratant și acesta, l-am folosit!) 
  • săculeț de ambient brodat manual cu sare de baie de Praid
  • ulei esențial de lavandă pur pentru aromaterapie (miroase foarte bine și dă o senzație de calm și bunăp dispoziție, îl folosesc periodic) sau lumânare de lavandă. 
  • apă de lavandă hidratantă și antiacneică pentru față sau igienizant natural cu aloe vera și lavandă.

Știți că Lavanda are proprietăți afrodisiace, so iată niște produse tocmai bune pentru Valentine’sDay.

Include: cutie de cadou personalizată

Alte minunății pe cale să apară sunt – am aflat prima :)) – cremele intens hidratante, antigaing cu ulei de lavandă, apă de trandafiri și gălbenele – a se vedea poza de mai jos. Le-am încercat și eu din fraza de producție încă și ce pot spune este că sunt foarte foarte emoliente și miros și acestea incredibil. Vor face parte tot din alt pachet Vis de Lavandă, pe care îl vedeți mai jos:

cadouri valentines

Pe toate le găsești în e-shop-ul www.yourpersonalaroma.com. Sau dacă vrei o sesiune de smelling & răsfăț, scrie-mi mie pe facebook sau pe adresa popescuadria@gmail.com și te duc direct la atelierul divin :).

Dacă  spuneam că despre Ayurveda nu știu foarte multe, ce am făcut eu a fost să mă documentez despre proprietățile acestor ingrediente folosite de ea –  de ce sunt așa de lăudate. Îți las niște linkuri aici, vei afla o grămadă de lucruri interesante:

Ingredeinte din natură care nu ar trebui să îți lipsească din casă 

Beneficii incredibile Aloe Vera

Plante medicinale, extraordinare pentru sănătate 

Leave a Reply

Your email address will not be published.