Aquabelle,  nu degeaba “belle” – un produs foarte-foarte bun antiageing
Precum aţi văzut, probabil, în ultimul timp, am testat produse Calivita. Totul a pornit de la nişte suplimente cu vitamine care îmi erau mai mult decât necesare şi pentru imunitate şi pentru că na, perioada asta a venit cu schimbări dubioase de dispoziţie şi stări mai hmm… .
Unul dintre acestea conţine, printre altele B-uri, aşa zisele vitamine ale fericirii şi energiei, Magneziu, la fel, contra stărilor proaste, oboselii, deci şi lipsei de energie,  vitamina C, atât de necesară acum. Se numeşte Stress Management şi chiar vi-l recomand cu toată încrederea dacă aveţi şi voi perioade încărcate, anxioase sau mai pline de năbădăi. Plus că na, vitaminele astea actioneaza şi la nivelul pielii, unghiilor şi parului. Daţi click pe link să vedeţi mai multe despre el.
Dar aici vreau să vă vorbesc despre crema de faţă Aquabelle, care este ge-ni-a-lă! A venit şi ea ca o primăvară pentru tenul meu pentru că da, nu e un secret că lipsa soarelui şi preyenţa factorilor agresivi din iarnă – gerul, vântul – afectează rău tenul. Este unul dintre cele mai bune produse antiaging pe care le-am folosit în ultimul an, chiar a reuşit să îmi atenueze din ridurile de la colţurile ochilor şi e vizibil cum mi-a umplut cumva faţa, dacă pot spune aşa. Adică s devenit mai tonifiată, mult ai hidratată.
Dar ce conţine crema aceasta de este aşa eficientă să vă explic puţin. V-am lăsat şi o poză de la sală pentru că şi la sală merge perfect, menţinând hidratată pielea, când tinde să piardă prin transpiraţie vitamine şi minerale şi împiedicând-o să transpire.
Ingredientul principal al cremei Aquabelle este ceramida, lipidă naturală, ce regenerează pielea şi îi măreşte capacitatea de reţinere a umidităţii. Practic, hrănind-o, i-a redat şi elasticitatea, estompând astfel ridurile.
Un alt ingredient important este vitamina E, care, despre care ştim cu toţi că are efecte antioxidante, asigurând o  protecţie excelentă împotriva proceselor oxidative dăunătoare din mediu.
În concluzie, mă bucur în continuare de efectele ei şi am constatat o bună regenerare, ţinând tenul la adăpost cumva şi pe vremea asta nu chiar favorabilă şi după sezonul rece. În plus, este o bază de încredere pentru machiaj  –  îl fixează mai bine şi rămâne mai mult timp pe ten. Crema Aquabelle o găsiţi aici, iar dacă vreţi discountul de aproape 20 de lei, scrieţi-mi.
Pup şi o primăvară frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.