Suplimentele alimentare pentru bărbați: categorii, recomandări, beneficii

Cu ceva timp în urmă am scris un material mai amplu despre suplimentele alimentare pentru femei – un subiect care mă interesează și pentru care m-am documentat destul de bine pentru că s-a întâmplat să am și eu nevoie pentru diferite aspecte legate de sănătate, energie, îngrijire și frumusețe, precum și pentru alte probleme specific feminine, ca să zic așa.

Iar oferta de pe piață este foarte largă. Așa că documentându-mă, am aflat o mulțime de lucruri despre cele mai bune ingrediente active ce trebuie să se regăsească în componența acestor suplimente – de la minerale și vitamine, proteine, acizi grași, la extracte din plante și alte produse naturiste – proprietățile lor și modul în care acționează, contribuind la buna funcționare a organelor noastre.

Prietenii mei de la sursesanatate.ro au publicat recent un articol și despre suplimentele alimentare pentru bărbați de data aceasta, pe care vi-l recomand și vouă pentru că se știe că domnii sunt un pic mai neglijenți decât noi când vine vorba de sănătate – fără a generaliza, desigur, dar așa arată studiile – și e bine mereu să știm și noi câte ceva, astfel încât să le venim  în ajutor.

Veți găsi aici o mulțime de recomandări ale unor suplimente necesare pentru buna funcționare a aparatului reproducător la bărbați, prevenirea și vindecarea unor probleme specifice ce pot apărea (lipsa apetitului sexual, disfuncții erectile de la forme ușoare la afecțiuni grave, boli ale prostatei)  la suplimentele antistres, cele recomandate pentru vitalitate, forță, dezvoltarea musculaturii ș.a.

Ce mi s-a părut mai interesant este că, se pare că domnii au predispoziția de a dezvolta mai frecvent anumite boli decât femeile din cauza diferiților factori externi sau a unor vicii pe care le au mai mult decât noi – alcool, fumat, medii de lucru mai toxice ș.a. Așa că veți găsi și câteva recomandări pentru aceste cazuri.

Dar nu mă mai lungesc aici, vă las pe voi să citiți articolul din link și să îl recomandați și domnilor voștri și celor apropiați. Sper să fie de folos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.