Noi cosmetice organice Luxury made in Romania cu trandafiri, lavandă și arome de vin pentru o vară înmiresmată. În ofertă doar luna mai!

Chiar dacă zilele acestea au fost un pic mai capricioase, s-au dovedit productive și creative pentru artizanii  Your Personal Aroma, care au lansat noi colecții de cosmetice parfumate, hidratante și revigorante, pentru vara care se apropie.

Setul cadou nou-nouț Ada Kaleh Rose conține parfum, cremă de trandafiri și lavandă și săpun natural luxury – produse cosmetice organice Luxury made din Romania.

Produsele sunt manufacturate din ingrediente naturale – uleiuri prețioase, lavandă și un blend luxury parfumistic din apă de trandafir de Damasc, Centifolia de Grasse și Indian.

Setul #AdaKaleh #RoyalRose conține:

  • Parfum Ada Kaleh – three rose oriental, inspirat de frumusețile insulei disparute unde există Cea mai frumoasă gradină de trandafiri de la Porțile Orientului (30 ml, 450 lei).
  • Crema Ada KALEH ayurvedică organică de față și corp, emolientă, cu gel cremă și sevă 100% naturală de aloe vera și ulei esențial de rosa damascenă, lavandă (lavandulla angustifolia) și apă de trandafir, vitamina E, glicerina. Este creată după rețete artizanale vechi de la 1800 din medicina ayurveda. O cremă descrisă de Raluca Vasile, artizan parfumier, drept intens hidratantă. calmantă, anti aging, anti celulitică si antivergeturi.
  • Săpun natural cremos cu parfum de rosa damascena și lavandă.

Opțional, pentru masajul feței si al corpului, puteți opta pentru o rolă sau o piatră de jad cu eficiență dovedită anticelulitică și antivergeturi, elasticizante și tonifiante (100 lei).

Cadou: un saculeț brodat cu lavandă (100 g) la alegere, antistress, pentru relaxare și un somn odihnitor.

Setul include și o cutie de cadou personalizată.

“Luna mai este luna trandafirului de mai #mayrose, luna în care trandafirii din toată lumea înfloresc. De aceea, am dedicat un set #cadou trandafirilor prețioși, pentru ca voi să descoperiti adevăratul miros al absolute-lui de trandafir, cea mai scumpă esență folosită în parfumeria artizanală de lux, ce nu regăsește în stare naturală în parfumurile mainstream și arareori în cele de nișă:  #RoseCentifolia de #Grasse, #Rosaindica din India și #Rosedamascena din Orient, preferatul meu pentru mirosul sau intens și multivalent” povestește Raluca Vasile – Perfumer, Scent Designer, Organic Skincare Your Personal Aroma.

Oferta cadou -20% este disponibilă doar în luna mai: #AdaKaleh 3 piese  500 lei, în eshop.

Savons de Vin

Deseamenea, în ediție limitată, YPA a lansat și două produse cu arome inspirate de cele ale unor soiuri de vin alb și roșu și extracte de vin, respectiv Traminer și Feteasca Neagră cu Shiraz. Albul vine cu mireseme de  fructe galbene și tropicale,  vanilie și tușe de condimente, iar roșul cu fructe de pădure, cacao, condimente și lemn. Sunt foarte hidratante și antiaging – doar se știe că vinul conține elixirul tinereții – resveratrol.

Produsele pot fi comandate online sau direct din atelierul YPA aflat în Dorbanți.

www.yourpersonalaroma.com/shop/

http:/www.facebook.com/yourpersonalaromaparfums/

Tel.: 0721.241.027

Leave a Reply

Your email address will not be published.