Recomandări beauty: produsul lunii mai pentru corp – Body Scrub Blissful Green, Sabon

Până să îmi facă Diana cunoștință mai îndeaproape cu produsele Sabon, nu folosisem prea multe dintre acestea și a fost o încântare să descopăr gama premium Blissful Green care a venit cu câteva surprize. Iar pe lângă acestea, am testat și cosmetice din alte ediții cum ar fi Rose Tea (despre care aveam să aflu că le folosește frecvent una dintre cele mai bune prietene).

Pentru mine personal, scrub-ul de corp Blissful Green a fost o revelație – cu ceai Matcha, la fel ca toate produsele gamei, patru uleiuri botanice – migdale, jojoba, andiroba și acai, vitamina E și sare de la Marea Moarta – o descoperire de folosit mult timp de acum înainte.

Și cum l-am analizat cum analizez orice produs – defect profesional, deh (prietenii știu ce!), am început olfactiv – iar despre miros, pot să vă spun că este extraordinar – te învăluie imediat ce deschizi capacul – fresh, floral, delicat – parcă a cuprins toate miresmele primăverii!

Apoi, textura granulat-uleioasă – atât cât trebuie – se simte imediat cum îți curăță și catifelează pielea. La duș, aplicat pe corp și masat, s-a dovedit un exfoliat delicat, fără să înroșească pielea sa să o irite, dar foarte eficient, lasând-o nu doar curată și hidratată, cât și mai tonifiată.

Asta datorită extractului de ceai (pudră) Matcha  – care are proprietățile de curățare, detoxifiere și “hrănire”. Și asta pentru că nu este niciun secret, acest lucru îl fac antioxidanții pe care îi conține pudra Matcha. Iar antoxidanții sunt aliații tinereții până la urmă.

Ce mai vreau să vă spun este că este foarte eficient pentru zonele mai uscate sau care au mici probleme – crăpături fine (coate, genunchi, călcâie), pielea nu rămâne uleioasă după după spălare, iar mirosul se menține mult timp. Este seducător!

Vă las mai jos și descrierea oficială a acestui exfoliant, iar despre colecția lansată primăvara aceasta – Blissful Green – am scris mai multe aici. Vă invit să o descoperiți și voi. 

Exfoliant de corp Blissful Green. Este conceput special pentru a energiza și hrăni pielea uscată. Îmbogățit cu sare de la Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice – migdale, jojoba, andiroba și acai – și vitamina E, acest scrub îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.