Eveniment nou Artă și Vin: degustare premium la Crama Licorna și vizită la Palatul Primăverii
Ei bine, o degustare de 6 vinuri premiate și un tur al Cramei Licorna plus o vizită la Palatul Primăverii – o idee foarte bună de petrecut o sâmbătă frumoasă de toamnă – se va întâmpla în data de 25 septembrie, în excursia organizată de Elf Tours & Travel, un nou eveniment marca Arta si Vin.
Întâlnirea are loc la 11:30 la Manufaktura Coffee (zona Piața Victoriei) pentru a merge către Casa Ceaușescu cunoscută sub numele de Palatul Primaverii și redeschisă publicului în mai 2018. Merită un tur pentru expoziția de artă de aici și o grămadă de fotografii. Aici, veți putea admira o impresionantă colecție de tablouri semnate de Octav Bancilă, Camil Ressu, Rudolf Cumpana, Dumitru Ghiață, George Baron Lowendal, tapiserii lucrate manual și mozaicuri realizate și ele manual de prof. Olga Porumbaru și prof. Florin Parvulescu.
În timpul turului ghidat care durează aproximativ 45 de minute, se pot face poze atat la interior, cât și în curtea superbă a casei, unde se pot admira și câtiva pauni.
Dupa vizita muzeului, se pleacă spre Dealu Marea, cu sosirea estimată la Crama Licorna în jurul orei 14:30, unde Bogdan Anghel va face un tur ghidat cramei. Veți afla povestea conacului si a vinurilor Licorna, dupa care urmează degustarea mult așteptată a celor 6 vinuri premiate.
Vedetele vor fi: Serafim Rose, Anno Sauvignon Blanc sau Feteasca Albă, Anno Fetească Neagră, Anno Merlot, Anno 5 și Bon Viveur.
(Despre câteva dintre aceste am scris și eu aici, la o degustare de mai multe vinuri din Dealu Mare, însă va trebui neapărat să îmi reînnoiesc review-urile pentru alte ediții.)
Vinurile vor fi însoțite de brânzeturi, mezeluri crud-uscate, fructe și grisine.
La final, veți putea cumpara vin direct din noua vinotecă a cramei, la prețuri preferențiale.
După atâtea vinuri bune, un prânz tarziu va fi mai mult decât binevenit, iar Ferma Dacilor are și un meniu nou nouț pescăresc.
Plecarea spre Bucuresti va fi in jurul orei 19:00, cu sosire estimată la ora 20:30.
Tarif: 220 Ron/ persoană. Include:
– transport cu microbuz de 19+1 locuri, dotat cu aer conditionat, scaune rabatabile, centuri de siguranta pe fiecare
scaun, sistem audio, lampi pentru citit
– vizita Palatul Primaverii
– turul cramei si degustare premium la Crama Licorna (6 sortimente de vin din gamele Serafim, Anno si Bon Viveur, impreuna cu un platou cu branzeturi, mezeluri crud-uscate, grisine si fructe)
– 1 sticla de apa plata de 0,5 l/ persoana
– însotitor de grup din partea agentiei
Tariful nu include:
– pranzul (La Ferma Dacilor, se comanda a la carte)
– taxa de intrare la Palatul Primaverii + tur ghidat (40 Ron/ persoana)
– alte cheltuieli personale.
Înscrierea se face prin achitarea taxei de participare, în limita locurilor disponibile, la adresa de e-mail: office@elf-travel.ro sau la nr. de telefon: 0722.390.905.
Toate măsurile de siguranță privind limitarea răspândirii COVID sunt garantate de organizatori în descrierea evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.