#Fericireaaregust –  concurs cu premii Château Vartely și o mulțime de rețete moldovenești și asocieri cu vinuri
Cumperi vin, alegi o rețetă, gătești, faci poză vinului și mâncării, postezi pe Facebook sau pe Instagram cu hashtagurile #Fericireaaregust #ChateauVartely #Reteta #ProduseMoldovenesti și poți câștiga seturi cu vin sau marele premiu – un weekend chiar la Complexul turistic Château Vartely, din Orhei, Republica Moldova – iată ce ne propune Château Vartely, în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie. Mi s-a părut interesant că, pe site-ul dedicat acestei campanii, sunt o mulțime de rețete moldovenești tradiționale – cu fotografii foarte frumose, explicate pas cu pas – și în format printabil, precum și filmulețe cu modul de preparare. Toate au evident recomandări de vinuri care li se asociază, cu descrierea vinului respectiv și la ce alte preparate se mai potrivește.
Încă o strategie bună de promovare în România – concursul fiind valabil doar pe teritoriul României.
Château Vartely invită iubitorii de vin și gastronomie ce vor sau să se inspire din rețetele de pe de pe site-ul linkuit mai sus, dând cum spuneam și recomandările de asocieri de vinuri.
Solianca, poalele-n brâu, friptura de iepure, Cușma lui Guguță, mulele sunt doar câteva dintre aceste rețete tradiționale din Republica Moldova, multe adoptate și la noi.
Și iată pas cu pas ce trebuie să faci pentru concurs :
Cumpară vin Château Vartely (citeste regulamentul aici )
Scanează cu camera QR codul
Gătește după una din rețetele noastre
Fotografiază preparatul și sticla de vin Château Vartely cu care l-ai asociat
Postează pe profilul tău Facebook sau Instagram cu #fericireaaregust #chateauvartely #reteta
Căștigi un premiu.
Ca o paranteză multe dintre rețetele moldovenești pe care eu le știu le-am aflat de la prietena mea, blogger de food, Mihaela Negrescu și se regăsesc în cartea pe care am coordonat-o  “FoodLovers Guide into Romanian Treasurs”. Am ținut ca pe lângă rețetele tradiționale din diferite regiuni ale țării noastre, să avem și o secțiune specială dedicată Republicii Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.