19 octombrie – o nouă “Royal Passport Day” la Sabon cu 40 % reducere!

Comunicat de presă

Ați auzit, probabil, de cardul Royal Passport, l-ați văzut lăudat și promovat deseori în comunicarea Sabon, dar încă nu sunteți convinse de motivele pentru care ați deține și voi unul? Ei bine, pe 19 octombrie este Royal Passport Day, la Sabon, o zi în care vă puteți bucura de 40% discount!

Doar o sumă modică de achiziție a cardului (20 de lei) vă  mai desparte, sperăm că nu pentru multă vreme, de intrarea într-un club exclusivist de clienți fericiți și răsfățați cu o multitudine de beneficii:

  • Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
  • În fiecare lună, SABON alege un produs – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
  • Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
  • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
  • Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit (nu mostră, full size!).
  • Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
  • Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

Și încă o veste bună, exclusiv pentru fanii Sabon: Pe 19 octombrie e Royal Passport Day! Achiziționați din timp cardul de membru fidel și pregătiți-vă de cumpărături fericite cu 40% discount!

Dacă ați stat în cumpănă până în ultimul moment și v-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl puteți achiziționa chiar în clipa în care faceți cumpărăturile! Îl punei în coș odată cu produsele dorite și vă bucurați pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă!

Urmăriți pe  www.sabon.ro povestea pentru a fi la curent mereu cu noutățile acestui brand  de îngrijire, frumusețe și răsfăț. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.