Colecție nouă de sărbători de la Sabon – modele caleidoscopice, arome unice

Comunicat de presă

Ușor-ușor se apropie acea perioadă specială a anului plină de culoare, râsete, muzică și lumini, în care nopțile lungi și întunecate se transformă brusc în altele pline de zâmbete și sclipiri, pe măsură ce bucuria umple aerul, iar străzile îmbracă haine festive.

Inspirată de optimismul îndrăzneț și imaginația  anilor ‘60, acele timpuri legendare în care domneau entuziasmul și spiritul liber, noua colecție SABON de sărbătoare își propune să arate că orice este posibil.

Sabon ne invită să ne îmbrățișăm creativitatea într-o lume a darurilor oferite fără jumătăți de măsură. Singurele limite sunt ale imaginației noastre, atunci când vrem să ne surprindem familia și prietenii cu un cadou  în culori îndrăznețe și modele caleidoscopice, cu aromă unică!

Golden Delights – parfumul colecției, un mix de arome dulci, festive

Inspirat de aerul vibrant și opulent al tradițiilor sărbătorilor de iarnă, acest amestec armonios de arome combină mirosul acidulat de clementină proaspătă cu dulceața bogată a ciocolatei, pentru a obține un parfum original.

Notele de vârf picante, de citrice, sunt echilibrate de o inimă de ciocolată intensă, bogată, accentuată de nuanțe senzuale de iasomie și migdale, iar vanilia rafinată și mătăsoasă oferă un finiș cald și reconfortant.

Note de vârf: Lime, Ghimbir, Clementine | Note de mijloc: Migdale, Iasomie, Caramel, Ciocolată |  Note de bază: Vanilie Bourbon.

sabon-sarbatori

Colecția de cadouri noi seturi-cadou asamblate manual

Set-cadou Cosmic Dream. Un parfum festiv și două dintre produsele Sabon best-seller. Loțiune de corp și ulei de duș, în ediție limitată „Golden Delights”, un parfum de clementină picantă și note bogate de ciocolată. Conține: Loțiune de corp 50ml. Ulei de duș 100 ml.

Set-cadou Golden Duo. Un set cadou cu două delicii pentru corp: un delicat exfoliant și un ulei de duș, în ediția limitată „Golden Delights”. Conține: Exfoliant de corp 60 g Ulei de duș 100 ml.

Set-cadou Imagine Green Rose. Un alt set cu exfoliant și ulei de duș cu aroma Green Rose. Conține: Exfoliant de corp 60 g Ulei de duș 100 ml.

Set-cadou Make Your Dream Come True. Un trio pentru o rutină complexă și completă de răsfăț corporal, cu noua aromă în ediție limitată, „Golden Delights”; ulei de duș pentru hrănire și curățare, exfoliant de corp pentru întinerirea pielii și loțiune de corp ce menține pielea netedă și hidratată, într-o luxoasă gentuță de cosmetice. Conține: Ulei de duș 100 ml Exfoliant de corp 60 g Cremă de corp la tub 50 ml.

Set-cadou Make Your Dream Come True. Unalt  trio cu aroma „Pachouli Lavender Vanilla”; un ulei de duș pentru hrănire și curățare, exfoliant de corp pentru întinerirea pielii și o loțiune de corp ce menține pielea netedă și hidratată, toate găzduite de o luxoasă gentuță de cosmetice. Conține: Ulei de duș 100 ml Exfoliant de corp 60 g Cremă de corp la tub 50 ml.

Set-cadou Cosmic Ritual. Acest set cadou adorabil cuprinde cele mai iubite produse din gama „Iasomie” într-o ediție specială de dimensiuni mici – ulei de duș, lapte de corp și cremă de mâini – răsfățul suprem în perioadele de vacanță, toate prezentate într-un ambalaj în formă de glob, ornamentul perfect pentru pomul de Crăciun. Conține: Ulei de duș 50ml Lapte de corp 50 ml Cremă de mâini 10 ml.

Set-cadou Delightful Trio. Un încântător set de miniproduse, care conține cel mai iubit ulei de duș, în trei dintre cele mai iubite arome Sabon: Paciulie Lavandă Vanilie, Green Rose și Iasomie delicată, toate prezentate într-un ambalaj în formă de glob – ornamentul perfect pentru pomul de Crăciun. Conține: Ulei de duș 3 x 50 ml.

Set-cadou Jasmine Delights. Dezvăluie parfumul delicat al florilor proaspete de iasomie printr-un miniexfoliant de corp și o cremă de corp fină, pentru rejuvenarea și reîmprospătarea pielii. Conține: Exfoliant de corp 200 g Cremă de corp 140 ml Lingură de lemn.

Set-cadou Green Rose Delights. Parfum de iarbă proaspăt tăiată și note de citrice amestecate cu minunate note florale de trandafiri verzi, în legendarul nostru exfoliant de corp, asortat unei creme de corp hidratante, pentru o piele cu aspect întinerit. Conține: Exfoliant de corp 200 g Cremă de corp 140 ml Lingură de lemn.

Set-cadou Facial Gems. Cel mai bine vândut exfoliant pentru ten, acum în dublă versiune într-un set-cadou prețios, pentru o piele curată, moale, suplă și echilibrată. Acest scrub de față unic este îmbogățit cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho care lucrează în armonie pentru a proteja, purifica și hidrata pielea, păstrându-i în același timp echilibrul natural.

Două versiuni parfumate natural, cu două efecte diferite asupra pielii – mentă energizantă sau lavandă relaxantă. Exfoliantul pentru față Mentă este îmbogățit cu cristale naturale de mentă, oferind o senzație imediată de revigorare, un boost de energie și prospețime, în timp ce exfoliantul pentru față Lavandă e îmbogățit cu ulei esențial de lavandă ce calmează tenul și relaxează profund pielea. Conține: Exfoliant 2 in 1 pentru față – Mentă energizantă 60ml Exfoliant 2 in 1 pentru față – Lavandă relaxantă 60ml

Set-cadou Body Scrub Wonders. Conține trei mini-variante ale exfoliantului pentru corp, în cele mai iubite trei arome Sabon: Paciuli Lavandă Vanilie, Iasomie și Green Rose. Îmbogățit cu sare de la Marea Moartă, patru uleiuri naturale și vitamina E, acest scrub îndepărtează delicat celulele moarte și reînnoiește pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. Conține: Exfoliant de corp 3 x 60 g

Set-cadou Hand Cream Delights. Acest duo conține tot ce le trebuie mâinilor pentru a-și menține sănătatea și finețea: săpun lichid și cremă de mâini, ambele cu aroma Green Rose, plus o surpriză pufoasă: un prosop de mâni din bumbac veritabil! Conține: Cremă de mâini 200 ml Săpun lichid 200 ml Prosop de mâini 30*30cm

Set-cadou Golden Delights. Șase dintre produsele legendare Sabon, înveșmântate festiv și parfumate cu noua aromă în ediție specială “Golden Delights”. Conține: Exfoliant de corp 60 g Ulei de duș 300 ml Cremă de corp 150 ml Unt de mâini 75 ml romă de cameră 100 ml Bulgăre de baie 160 g

Calendar AdventNoul calendar Advent relevă 24 de mici comori. În spatele fiecărei ușițe se ascunde o mică tratație pentru corp sau un miniprodus pentru baie. Cadoul perfect pentru cei dragi, un răsfăț pentru fiecare!

Cele mai iubite produse, în ediție limitată, exclusiv pentru sezonul festiv 

Exfoliant de corp. Pregătește-ți pielea de sărbătoare cu scrubul nostru legendar, special creat pentru a energiza și hrăni pielea uscată. Cu un conținut ridicat de sare din Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice – migdale, jojoba, andiroba și acai, exfoliantul de corp îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. 320 g | 60 g.

Ulei de duș. Revigorează uleiurile naturale ale pielii pe măsură ce o protejezi, o hrănești și o răsfeți cu acest ulei de duș cu aroma “Golden Delights” în ediție limitată, prezentat într-un ambalaj de sticlă cu design unic. Infuzat cu patru uleiuri botanice – măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, conține omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D ce regenerează pielea, lăsând-o ultramoale și mătăsoasă.  450 ml | 100 ml

Cremă de corp. O cremă bogată care conferă pielii finețe de invidiat și un miros senzual. Formula sa luxoasă include un elixir din șapte uleiuri botanice: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea, care sunt bogate în omega 3, 6, 7 și 9, precum și în vitaminele A și E, pentru o senzație durabilă de catifelare și hidratare. 150 ml | 50 ml

Unt de mâini. O ediție splendidă de sărbătoare a clasicului nostru unt de mâini! Formula sa onctuoasă este îmbogățită cu ulei de fructul pasiunii și vitamina C, pentru a hidrata profund, proteja și netezi pielea delicată a mâinilor. 75 ml

Săpun lichid. Arăți mâinilor că ai grijă de ele de fiecare dată când le speli cu săpunul acesta lichid atât de hrănitor! Îmbogățit cu extracte de alge marine și salcie, pentru a calma, curăța și reîmprospăta mâinile, lăsându-le în același timp moi și parfumate subtil. 200 ml

Exfoliant pentru față 2 în 1 – Portocală vibrantă – ediție limitată. Curățarea este cheia pentru o piele sănătoasă și un ten minunat, iar acest scrub pentru ten în ediție limitată portocalie curăță, purifică și netezește delicat pielea, lăsând-o curată, moale, suplă și echilibrată.

Formula cremoasă și care nu usucă este vegană, de origine 90% naturală, fără sulfați, parabeni, uleiuri minerale și silicon, și e îmbogățită cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho, ce lucrează împreună armonios pentru a proteja, purifica și hidrata pielea, păstrându-i, în același timp, echilibrul natural.

Prin exfolierea ușoară și îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de jojoba, pielea e stimulată și purificată, iar rezultatul va fi un ten luminos și proaspăt. Acest nou scrub pentru ten este îmbogățit și parfumat în mod natural cu ulei esențial pur de portocală dulce, un elixir care revigorează toate simțurile, oferind o senzație de vitalitate, tonificând atât pielea, cât și starea de spirit! 200 ml

EAU de SABON. Un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau păr cu aroma “Golden Delights”. Conține 69% alcool – mai concentrat decât o apă de corp, dar totuși mai puțin concentrat decât un parfum tradițional, pentru a oferi un prezență ușoară și proaspătă, dar de lungă durată. Recipientul elegant de sticlă e ambalat într-o punguță șic din bumbac veritabil. 80 ml

Bulgăre mineral. Pune bulgărele de baie în cadă, întinde-te și relaxează-te, în timp ce această sferă parfumată se dizolvă treptat, îmbogățind apa cu minerale esențiale din Marea Moartă și cu o aromă divină: „Golden Delights”. 160 g

Aromă de cameră. Parfumează-ți casa, biroul sau orice alt spațiu dorești, cu ajutorul acestui difuzor de aromă cu design superb, ce răspândește subtil în atmosferă parfumul captivant al noii noastre colecții de sărbătoare. 450 ml | 100 ml

Lumânare parfumată. Această lumânare parfumată luminează spațiul, aduce zâmbetul pe buze și induce o stare de spirit optimistă și relaxată. Ambianța perfectă de vacanță, cuprinsă într-un ambalaj decorativ din sticlă. Material pentru lumânări: ceară naturală de nucă de cocos, biodegradabilă, ecologică. Timp de ardere a lumânărilor: aprox. 50 de ore. 240 g

Parfum pentru casă. Ediție nouă limitată, exclusiv pentru sezonul de sărbători 2021. Împrospătează instantaneu atmosfera casei cu un singur puf! E parfumul ideal pentru un decor de sărbătoare ca-n povești. 100 ml

Gentuță pentru cosmetice. Linii delicate și spațiu suficient pentru păstrarea celor mai prețioase comori de frumusețe. Dimensiuni: 12 cm x 20 cm.

Sacoșă pentru cumpărături. Te vei simți iar ca un copil într-un magazin de dulciuri când vei umple această sacoșă de sărbătoare cu toate bunătățile din lume!  Fabricată din bumbac veritabil. Dimensiuni: 39 cm x 30 cm.

Nu ai găsit cadoul perfect? Alege produsele preferate și creează cadoul ideal cu ajutorul unei cutii cu design de sărbătoare! În magazine și online pe www.sabon.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.