SABON sărbătorește cea de-a 25-a aniversare cu momente și surprize speciale

Anul 2022 marchează o piatră de hotar importată pentru SABON, care sărbătorește cea de-a 25-a aniversare atât în magazine, cât și online, cu o serie de surprize. Clienții din întreaga lume vor fi invitați să exploreze momente care dezvăluie povestea brandului, să descopere produse aniversare exclusive și să participe la activități atractive, cu premii, pe tot parcursul anului.

“Acest punct de reper ne oferă momentul perfect pentru a face o pauză, a reflecta cu mândrie la realizările noastre, a împărtăși și a sărbători spiritul și originile noastre, în timp ce privim către numeroasele oportunități și inovații pe care ni le va oferi viitorul”, se arată într-un comunicat SABON.

“De la magia unei oaze, la magia unei clipe” – Originile SABON

Inspirația spirituală SABON s-a născut într-o oază unde apa dă viață unui peisaj pustiu și florile înfloresc în cel mai neașteptat cadru. Din această oază își trage inspirația și identitatea SABON – o invitație de a te minuna de miracolele naturii și de a te lăsa copleșit de încântare.

Și fel ca o oază, SABON este un loc unde drumurile se încrucișează și diverse origini se întâlnesc într-un amestec eclectic, dar armonios, cu produse neconvenționale ce rezultă dintr-o fuziune de idei, obiecte, texturi, arome și ingrediente și în care fiecare detaliu spune o poveste ce duce la experiențe multisenzoriale exuberante.

„O cale către momente prețioase, trăite cu bucurie și uimire“ – Povestea SABON

Primul magazin SABON și-a deschis porțile în 1997 pe strada Shenkin, în inima orașului Tel Aviv, cu dorința de a-și primi clienții ca oaspeți în universul SABON.

Numele SABON vine de la termenul semitic pentru „săpun” și reflectă atât domeniul de activitate, cât și aplecarea spre concepte simple, autentice. În aceste zile de început, brandul a început prin a comercializa săpun solid realizat manual, proaspăt produs la un atelier local și vândut la kilogram. Cererea clienților a dus la extinderea brandului SABON atât în privința numărului de magazine, cât și a varietății de produse, azi oferind o gamă largă de produse pentru îngrijirea corpului, a feței, a părului și produse pentru casă, toate cu texturi încântătoare și parfumuri unice.

Puterea naturii de a vindeca și relaxa stă la baza filozofiei SABON care de la început, SABON s-a angajat să folosească ingrediente naturale de calitate – săruri, nămol, alge, apă de la Marea Moartă, precum și alte ingrediente selectate din regiunea mediteraneană și nu numai – ulei de măsline, unt de shea și uleiuri esențiale din plante și fructe.

La SABON, este cultivat gustul pentru arta de a dărui. Un cadou simbolizează afecțiunea, recunoștința, dragostea și bucuria. Fiecare achiziție de la SABON evocă atenția acordată în detalii, de la modul în care este împachetată manual fiecare creație cu hârtie de mătase, până la panglicile din satin ce decorează cutii-cadou elegante, ce se disting printr-o notă personală.

Această dedicare de a oferi clienților săi experiențe multi-senzoriale, care învăluie corpul, sufletul și casa, a făcut din SABON un brand internațional, cu peste 200 de magazine. Astăzi, SABON se găsește în 15 țări și în mii de case din întreaga lume.

#SABON25th

Pe www.sabon.ro poti celebra și tu 25 de ani de SABON și să afli mai multe despre povestea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.