“Exerciții de iubire – Cumperi și ajuți!” – o campanie umanitară Sabon și Asociația Magic

Pentru celebrarea Zilei Pământului, mai mulți voluntari ai Asociației Magic și-au accesat creativitatea și au pictat cu talent ambalaje Sabon, oferindu-le o viață nouă și un scop nobil: acela de a proteja planeta și pe copiii bolnavi, care au mare nevoie de ajutor.

Au rezultat decorațiuni splendide, care pot fi admirate pe site și cumpărate din magazinele Sabon bucureștene. Toți banii strânși din vânzarea decorațiunilor vor fi donați Asociației Magic, și fiecare persoană care va achiziționa un borcan pictat, pe lângă faptul că va dona pentru o cauză nobilă, va beneficia de 20% discount la categoria de produse pentru îngrijirea tenului.

Mai mult, Sabon va dubla suma finală care se va strânge din vânzări și o va dona aceleiași asociații dedicate trup și suflet copiilor care se confruntă cu boli grave.

Asociatia Magic este o organizatie non-profit care din anul 2014, cu implicarea a peste 2000 de voluntari, ofera sprijin financiar si moral copiilor grav bolnavi si famiilor acestora – copii cu boli grave (cancer, paralizii, autism, diabet, boli de inima) si care au permanent nevoie de sprijin moral si financiar, pentru medicamente, terapii, proceduri medicale sau pur si simplu pentru a trece mai lin peste fiecare zi de boala.

Campania dureaza pana la sfarsitul lunii aprilie – ești invitat sa te alaturi si sa cumperi o decoratiune care-ti va face casa mai frumoasa si viata unui copil cu probleme de sanatate, mai usoara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.