Sejur de 1 Mai la o cramă? Villa Vinea oferă pachete complete – cazare si relaxare, degustări de vinuri și bunătăți transilvănene

De 1 Mai, crama transilvăneană Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și le propune iubitorilor de turism și ieșit pachete complete de degustare. cazare și relaxare, în colaborare cu unele dintre cele mai apreciate proprietăți din zonă – Castel Haller, Butoiul Sasului, Hotel Privo, Valea Verde Retreat.

Situată într-o zonă pitorească, Villa Vinèa are o suprafață de 70 de hectare de vie, plantate cu 12 soiuri locale și internaționale (Fetească Regală, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Gewürztraminer, Chardonnay, Kerner,  Fetească Neagră, Pinot Noir, Zweigelt ș.a.) Crama are și o priveliște superbă asupra Văii Târnavelor, râului și satelor învecinate, iar arhitectura turnului impunător amintește de Transilvania medievală.

Terroirul impresionant, metodele de producție moderne și pasiunea celor doi vinificatori, Misi Dénes și Celestino Lucin, oenologul anului 2009 în Italia (conform publicaiei italiene Gambero Rosso), fac ca vinurile cramei să fie apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor. Așadar, Villa Vinèa îi invită pe toți cei care își doresc să afle secretele acestora să petreacă o zi relaxantă pe Valea Târnavelor.

Pachetele de degustare conțin degustări de vinuri premiate, realizate din cele mai apreciate soiuri de struguri ale zonei, brânzeturi și preparate din carne crud-uscată, realizate de producătorii locali. Pe lângă acest ospăț, propunerile de sejururi cuprind și variante de cazare, ce includ mic dejun, acces la centre de relaxare, piscină sau SPA, în unele dintre cele mai elegante și fermecătoare proprietăți ale zonei – Castel Haller, Butoiul Sasului, Hotel Privo sau Valea Verde Retreat.

În plus, transportul este asigurat de la locul de cazare la cramă și înapoi.

Cei care vor să profite de pachetele complete puse la dispoziție de către Villa Vinea, pot contacta reprezentanții cramei, la numărul de telefon 0744.205.193 sau pe email, pe adresa visit@villavinea.com.

Pachete de tur al cramei, degustare și cazare 2022

  • Pachet Relax – 700 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 5 vinuri, asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Castel Haller 4* sau Butoiul Sasului 4* (1 noapte), acces la piscină, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur.

Număr minim: 2 persoane

Pentru grupuri de 4-6 persoane: 300 lei / persoană

  • Pachet Cunoscător – 900 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 7 vinuri (4 premium și 3 selection), asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Hotel Privo 4* / Butoiul Sasului 4* sau Castel Haller 4* (1 noapte), acces la centrul de relaxare SPA, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur

Număr minim: 2 persoane

Pentru grupuri de 4-6 persoane: 400 lei / persoană

  • Pachet Avansat – 1.200 lei / 2 persoane

Include: turul complet al cramei, degustare cu 7 vinuri din gama Selection (Spumant Cuvée Celést, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Diamant, Fetească Neagră, Rubin, Contessa), asociate cu un platou de Bunătăți din Transilvania (pâine locală, brânză maturată de la Manufactura de Brânză, produse din carne crud-uscată de la Mangalitza Food Art și Petry), cazare la Hotel Privo 4* sau Valea Verde Retreat 4* (1 noapte), acces la centrul de relaxare SPA, mic dejun inclus, transfer la cramă și retur

Număr minim: 2 persoane

Pentru grupuri de 4-6 persoane: 500 lei / persoană

Despre Villa Vinèa

Crama Villa Villa Vinèa a fost fondată în anul 2004, în Valea Târnavelor, de către Heiner Obberauch, proprietarul Salewa Group, care include branduri precum Oberalp, Salewa Sport, Pomoca, Wild Country etc. Cu o suprafață de 70 de hectare, pe care sunt cultivate soiuri locale și internaționale de struguri – Sauvignon Blanc, Riesling, Gewürztraminer, Pinot Noir, Merlot și Kerner -, compania produce în prezent 20 de vinuri, grupate în trei game: Premium, Selection și V2.

Foto credit sus: Storyteller Labs

Jos: fotografii proprii 

Leave a Reply

Your email address will not be published.