Sabon a lansat o nouă colecție de produse vegane pentru îngrijirea buzelor. Sfaturi pentru un ritual corect

Comunicat de presă

SABON prezintă noua linie de îngrijire a buzelor, o colecție cu  trei produse vegane de lux care oferă buzelor îngrijirea necesară, având proprietăți de hidratare și hrănire. Toate cele trei produse  conțin extract natural de rodie bogată în vitamine, apreciată pentru proprietățile sale calmante, hidratante și de redare a luminozității pielii.

Exfoliant de buze. Îndepărtează cu grijă pielea uscată și descuamată, cu efect  de netezire a buzelor, bazat pe o formulă vegană ce include extract de semințe de rodie și sâmburi de cireșe zdrobiți, pentru a hidrata și calma buzele. În loc să rupă pielea fragilă, exfoliantul de buze înlătură delicat celulele moarte, dezvăluind instantaneu buze mai moi și pline. Aplică de 1-2 ori pe săptămână, pe buzele curate și uscate, folosind mișcări circulare ușoare pentru a exfolia, apoi șterge cu un tampon de bumbac. 5g.|

Balsam de buze. Infuzat cu unt de shea luxuriant și ulei de semințe de rodie, pentru hidratare pe tot parcursul zilei, acest balsam cremos este soluția ideală pentru a-ți repara buzele din mers. Formula sa vegană, bogată în acizi grași esențiali și vitamine, oferă atât beneficii de hrănire imediate, cât și pe termen lung, ajutând la conservarea hidratării și la asigurarea unui aspect catifelat de durată. Pur și simplu aplică o cantitate mică, uniform, pe buze, masând din centru spre exterior, și utilizează produsul și înainte de culcare, pentru a îmbunătăți procesele naturale de regenerare nocturnă a pielii. 5.6g. |

Ulei de frumusețe pentru buze. Scoate în evidență frumusețea naturală a buzelor cu ajutorul acestui ulei calmant si hidratant, fără textură lucioasă și lipicioasă tipică, Este un ser botanic vegan formulat exclusiv pentru buze, care combină proprietățile antioxidante hidratante ale uleiului de semințe de rodie cu o strălucire translucidă superba. E nevoie doar de o singură picătură din acest ser concentrat – aplic-o pe buza de jos, apoi întinde către colțurile buzelor și presează buzele una de cealaltă, pentru un finiș adorabil. Disponibil într-o nuanță de bază naturală, cristalină, uleiul de frumusețe pentru buze este, de asemenea, prezentat și în trei nuanțe delicat pigmentate, pentru note subtile de lumină și culoare: „Rose Petals” pentru un roz pur superb, „Red Pomegranate” pentru roșu cuminte și rafinat, și „Orange Mandarin” pentru o nuanță radiantă de nectarină. 10ml. |

Ritualul de îngrijire a buzelor: sfaturi esențiale pentru buze senzuale

Noua linie de îngrijire a buzelor de la SABON te ajută să ai buze moi, în doar doi pași adaptați nevoilor tale de îngrijire.

Pasul 1: Aplicați exfoliant de buze delicat, pentru buze mai netede în doar un minut.

Pasul 2: Continuă cu uleiul de frumusețe sau cu balsamul de buze, în funcție de aspectul și protecția de care ai nevoie.

  • Ulei de frumusețe pentru buze: oferă luciu și strălucire instantanee, cu o senzație imediată de buze protejate.
  • Balsam de buze: Ideal pentru zilele reci, textura sa bogată formează un scut natural pe buze, păstrând catifelarea și după câteva zile de la utilizare. Balsamul poate fi folosit și ca mască de buze peste noapte, pentru un efect regenerator mai intens.

De la preparare până la produsul finit, linia vegană de îngrijire a buzelor SABON creează o experiență holistică de mini-spa de lux pentru buze, oferind protecție, îngrijire de durată și o strălucire vibrantă în toate cele patru sezoane ale anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.