Fă-te comodă și relaxează-ți picioarele cu noul ritual Sabon! (P)

E timpul ca picioarele tale să experimenteze răsfățul noului ritual de îngrijire holistic de la Sabon! Doar trei pași simpli și-ți vei simți picioarele odihnite și ușoare. Acesta include trei produse pentru a exfolia, a hrăni și a împrospăta pielea: scrub pentru picioare revigorant, o cremă bogată și un mist răcoritor pentru tălpi și gambe.

Scrub revigorant pentru picioare

Exfoliază, purifică, reînnoiește

Răsfață-ți picioarele cu textura fină, regenerantă și readu la suprafață o piele uimitor de moale și catifelată cu noul scrub revigorant parfumat natural, formulă cu cristale de mentol și granule exfoliante de piatră ponce ce ajută pielea aspră să redevină fină. Picioarele se vor simți revigorate și împrospătate, gata de primăvară! Masează scrubul pe pielea umedă, pentru a îndepărta pielea uscată și celulele moarte,și dezvăluie o piele moale încă de la prima aplicare!

Ce spun femeile care au încercat noul scrub pentru picioare:

100% dintre femei spun că produsul le-a oferit o senzație de confort după exfoliere

97% dintre femei spun că produsul are un efect nou asupra pielii

97% dintre femei spun că picioarele lor s-au simțit mai fine

32 de femei au participat la un test de utilizare de patru săptămâni (autoevaluare), sub supraveghere dermatologică.

Motive pentru a-l iubi

Formula vegană uimitoare, cu 98% ingrediente naturale, transformă pielea, netezind pielea uscată, eliminând suprafața aspră și dezvăluind o piele catifelată și mătăsoasă la atingere.

Cum să utilizezi exfoliantul pentru picioare revigorant, plus un mic sfat!

Ia un castron mare, umple-l cu apă caldă și înmoaie-ți picioarele 5-10 minute, în timp ce te relaxezi pe canapea. După înmuiere, aplică o cantitate mică de scrub regenerant pe degete și tălpi și între degetele de la picioare, frecând ușor cu mișcări circulare. Clătește bine cu apă caldă și aplică apoi crema bogată pentru picioare, pentru mai multă catifelare.| 150ml

Cremă bogată pentru picioare

Hrănește, calmează, repară

Răsfăță-ți pielea și picioarele cu un masaj generos cu noua noastră cremă pentru picioare! Formula are o textură bogată ce se contopește cu pielea. Plăcut parfumată și îmbogățită cu unt de shea și ulei de migdale dulci, această cremă îți va lăsa picioarele suple și tălpile catifelate.

Untul de shea, împreună cu acizii grași și vitaminele oferă un efect de regenerare intensă, în timp ce uleiul de migdale dulci hrănește pielea și-i asigură hidratarea esențială.

Motive pentru a o iubi

E potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscată și foarte uscată, având un „efect de mănușă” protector, hrănitor, care oferă o senzație durabilă de calm, datorită unei formule vegane minunate (97% naturală).

Mist răcoritor pentru tălpi și picioare

Reîmprospătează, răcorește, energizează

Acest sprayrăcoritor cu infuzie de mentol a fost creat pentru a trezi instantaneu simțurile. Disponibil într-o sticlă cu pulverizator, ușor de utilizat și de luat în călătorii, pe care o poți purta cu tine pentru a o folosi oriunde și oricând. Mistul răcoritor este infuzat cu un parfum proaspăt și revigorant amestecat cu ulei esențial de mentă, pentru a spori senzația reconfortantă.

Motive pentru a-l iubi

Cu această formulă vegană, 100% naturală, ești la doar un puf distanță de o senzație de prospețime și de un efect reconfortant ce-l pune pe picioare și pe cel mai obosit drumeț!

Cum să folosești mistul răcoritor, plus un mic sfat

Conceput pentru zilele fierbinți de vară, mistul răcoritor oferă, de asemenea, impulsul perfect de revigorare pentru picioarele obosite, atenuând durerile și senzația de disconfort. Are dimensiuni convenabile pentru luat în călătorii și nici nu simți că-l ai în geantă sau rucsac. Pentru cele mai bune rezultate, pulverizează ușor peste picioare și tălpi de la o distanță de 40 cm și așteaptă până se absoarbe complet.| 100ml

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.