Sabon dezvăluie Calendar ADVENT 2023 – un răsfăț de sărbători cu arome surprinzătoare

(P) Noua colecție de Craciun Sabon – Calendar ADVENT 2023 te invită să descoperi produsele de îngrijire special create pentru zilele ce preced Crăciunul și să pregătești să pasesti în anul care vine mai încrezătoare, mai strălucitoare.

In spatele fiecarei usite ale noului calendar ADVENT, descoperi surprize pretioase, detalii incitante de frumusete oferite de Sabon, care te vor transporta pe un taram magic vizibil doar la lumina lunii… Vei găsi aici delicii incantatoare de ingrijire a pielii, produse de baie și de corp – un binemeritat răsfăț complet pentru tine sau o cutie-cadou perfectă pentru cei dragi.

Tarziu in noapte, cand rasar stelele si luna vegheaza, un orologiu vechi bate ora 01.00 si usi ascunse se deschid, purtandu-te catre un loc plin de mister, care se arata doar sub razele lunii… este ora magica plina de surprize fermecatoare ce pot fi gasite doar la Sabon. Acum poti evada in aceasta ora magica din orice moment banal al zilei cu ajutorul acestor arome senzationale de sarbatori si al texturilor delicioase ce transforma ritualurile zilnice de ingrijire in aventuri de neuitat.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro. SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.