Starlight Bouquet – noua colecție de sărbători Sabon te asteaptă în magazine

Când sărbătorile sunt în toi, poți trăi magia lor cu produsele noi Starlight Bouquet cu parfum încântător și texturi savuroase ce transformă rutinele zilnice de îngrijire în ritualuri de neuitat.

Starlight Bouquet – povestea din spatele parfumului

Floral & Moscat. Descoperă aroma florilor fermecate, care așteaptă noaptea pentru a-și dezvălui strălucirea. Trei dintre aceste flori se află în centrul parfumului Starlight Bouquet:

Nota de vârf: Floarea Fructului Dragon | Nota de mijloc: Poinsettia | Nota de bază: Moonflower. Pe măsură ce floarea fructului dragon adaugă note botanice fructate prospețimii palpitante, poinsettia dezvăluie în inima parfumului o abundență de note florale ce încântă simțurile. Floarea lunii oferă parfumului semnătura  distinctivă prin inflexiuni delicate floral-moscate, luminoase și persistente.

Colecția de cadouri. Onorând tradiționalul sezon al artei de a dărui, SABON lansează o selecție rafinată de seturi-cadou.

Set cadou Fairytale Duo. Străluceștecu acest sclipitor duo de bestsellers SABON ce conține ulei de duș și legendarul scrub de corp, cu parfumul festiv. Conține: Scrub de corp 60g & Ulei de duș 100ml.

Set-cadou White Tea Romance Lasă-te învăluită de minunile secrete ale naturii în orice moment cu un duo luxos cu parfum seren de ceai alb. Conține: Scrub de corp 60g & Ulei de duș 100ml.

Set-cadou Starlight Delight. Dezvăluie frumusețea magică și neașteptată din interior, în timp ce uleiurile de duș și loțiunea de corp te îmbrățișează cu parfumul de sărbătoare. Conține: Loțiune de corp 50ml & Ulei de duș 100ml.

Set-cadou Green Rose Fables. Reînvie atmosfera de sărbătoare cu minunile naturii din loțiunea de corp și uleiul de duș Green Rose. Conține: Ulei de duș 100ml & Loțiune de corp 50ml

Set-cadou Flourishing Ritual. Inspirat de misterele nopților festive, setul-cadou splendid reunește tot ce e mai bun de la Sabon pentru un ritual unic de îngrijire a pielii cu un parfum captivant, în ediție limitată. Conține: Scrub de corp 60g, Ulei de duș 100ml & Loțiune de corp 50ml.

Set-cadou Delicate Jasmine Bouquet. Celebrează farmecul naturii cu produse atemporale ce oferă momente speciale cu aromă delicată de iasomie, la orice oră. Conține: Scrub de corp 60g, Ulei de duș 100ml & Loțiune de corp 50ml

Set-cadou Starry Jasmine. Parfumul îmbietor Delicate Jasmine oferă o notă magică exfoliantului și loțiunii de corp superb ambalate, însoțite de o lingură specială de lemn, pentru dozare precisă. Conține: Scrub de corp 200g, Loțiune de corp 140ml & Lingură de lemn.

Set-cadou Charming Green Rose. Parfumul unic fascinant Green Rose îmbrățișează exfoliantul și loțiunea de corp însoțite de lingură unică de lemn, pentru tușa de frumusețe autentică. Conține: Scrub de corp 200g, Loțiune de corp 140ml & Lingură de lemn.

Set-cadou White Tea Treats.Parfumul liniștitor de ceai alb învăluie loțiunea de corp și scrubul gata de aplicare precisă cu lingura de lemn pentru o senzație inegalabilă de ritual tradițional. Conține: Scrub de corp 200g, Loțiune de corp 140ml & Lingură de lemn.

Set-cadou Gentleman Favorites. Un ritual complet de îngrijire pentru bărbatul modern,  iubitor de produse esențiale tradiționale de îngrijire premium, învăluite în parfumul irezistibil de elegant Gentleman într-o o gentuță clasică pentru călătorii. Conține: Ulei de duș 100ml, Scrub de corp 60g & Exfoliant de față 2 în 1 60 ml.

Set de măști faciale Oferă-ți  momente de bucurie cu acest set ce conține masca exfoliantă 3 în 1 cu nămol de la Marea Moartă și masca gel florală, calmantă, plus o perie profesională de aplicare a măștilor faciale, pentru rezultate impecabile. Conține: Mască 3 în 1 cu nămol de la Marea Moartă 50 ml & Mască-gel florală 30ml.

Set-cadou Moonlight Mystery. Descoperă magia noului parfum Starlight Bouquet odată cu produselecele mai iubite pe tot parcursul anului și atinse de farmecul mistic al ambianței sărbătorilor . Conține: Scrub de corp 60g, Ulei de duș 300ml, Loțiune de corp 150ml, Unt de mâini 75ml, Parfum pentru țesături 100ml, Bulgăre mineral pentru baie 160g.

Calendar Advent. Începe numărătoarea inversă până la Crăciun cu minunatul Calendar Advent de la SABON, în care fiecare cutiuță dezvăluie mici comori surprinzătoare. În fiecare zi, timp de 24 de zile, experimentează un strop de magie pură cu fascinantele miniaturi de lux pentru corp și baie. Cadoul perfect pentru cei dragi sau un moment de răsfăț personal.

 Colecția de Crăciun

 Ulei de duș. Revigorează uleiurile naturale ale pielii, pe măsură ce o protejezi și o hrănești cu uleiul de duș ce aduce un aer de sărbătoare. Uleiurile botanice de de măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu învăluie pielea în spumă, lăsând-o ultra moale și mătăsoasă.

Scrub de corp. Pregătește-ți pielea pentru serile speciale ale sezonului cu un exfoliant corporal emblematic, acum în ediție limitată de parfum festiv „Starlight Bouquet”. La Sabon, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte într-un scrub de corp legendar: formula sa iconică este fuziunea perfectă între săruri și uleiuri botanice, pentru un efect incredibil de netezire și hrănire. Simți pe piele textura surprinzătoare, tip sare în ulei, care exfoliază delicat, pentru a îndepărta celulele moarte, creând un incredibil efect de netezire și revitalizare și lăsând pielea fină ca mătasea.

Bulgăre mineral. Răsfăță-te cu o experiență captivantă și revitalizantă în timpul băii, cu bulgărele mineral aromaterapeutic. Pune-l în apa din cadă, întinde-te pe spate și relaxează-te în timp ce bila efervescentă umple baia cu minerale esențiale de la Marea Moartă și cu parfumul  „Starlight Bouquet”, purtându-te într-o călătorie magică.

Lumânare parfumată. Casa ta devine o oază de magie și serenitate în orice moment al anului cu parfumul „Starlight Bouquet”, ediție limitată. Prezentată într-un recipient de sticlă decorativ, ideal pentru a fi reciclat și păstrat ca ornament fermecător sau ca borcan de amintiri, lumânarea va crea ambianța perfectă de sărbători, făcându-te să zâmbești și să te relaxezi. Fabricată din ceară de nucă de cocos biodegradabilă naturală, ecologică. Timp de ardere: aprox. 40  ore.

Aromă de cameră. Umple-ți casa, biroul sau orice alt spațiu dorit cu exuberanța sezonului festiv datorită acestui difuzor de aromă cu design superb! Parfumul „Starlight Bouquet” elevează experiența multisenzorială a momentelor speciale. Ideal pentru un cadou special sau pentru propria delectare la ceas de seară ca-n povești.

Parfum pentru țesături. Dă tonul sezonului de sărbători cu parfumulpentru țesături, ediție limitată! E e mai simplu ca niciodată să creezi o ambianță perfectă pentru a sărbători Crăciunul și Revelionul alături de oaspeți dragi deoarece parfumul umple aerul cu note subtile și elegante de noapte magică. Un cadou minunat de sărbători pentru casa ta!

Alege produsele Sabon preferate și asortează-le unei cutii de cadou din noua colecție de sărbătoare! În magazine și online pe www.sabon.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.