Cum a început să îmi placă Margarita. Masa la restaurantul Blue Margarita și variații cu tequila

Nu mă dădeam în vânt prea mult după Margarita până acum ceva timp, până când, la recomandarea unei prietene, am ajuns într-un loc unde “se bea cea mai bună Margarita din oraș”, citez. Așa că am mers pe încredere și, înainte de un Malbec, am încercat niște Margarita şi chiar a fost pe placul meu. Ulterior, am savurat mai multe variații ale acestei rețete şi mi-a plăcut cum se combină tequila cu diferite alte băuturi și ingrediente.

Și acest cocktail, așa cum spuneam și despre altele (vedeți Cosmopolitan, de pildă, pe site-ul Dagmar într-un articol aici ), este foarte versatil, putând fi preparat cu numeroase băuturi alcoolice și răcoritoare, cu adaosuri de condimente, plante, fructe, legume și într-o multitudine de gusturi și culori. În timp, a cunoscut zeci de variații ca să zic așa și oricând este loc de altele noi.

Pentru iubitorii acestei băuturi, am făcut un research și am adunat câteva sugestii de rețete de Margarita, astfel că vă spun cum le puteți face chiar voi acasă și ce fel de tequila să folosiți pentru fiecare. Tot pe blogul Dagmar, găsiți rețetele, inclusiv cea pentru Spicy Margarita care mie îmi place cel mai mult.

Revenind la masa la restaurantul Blue Margarita, mi-au plăcut foarte mult fajita cu creveți în panko, ardei kapia, multe alte legume și coriandru,  adusă în coșuleț de tortilla crocantă (foarte bună și ea) și toate sosurile gustate.

Am savurat cu plăcere și celelalte preparate: tacos cu crab, platoul cu creveți, multe legume și salată, fasolea păstăi spicy și am apreciat ospitalitatea (promptitudine, amabilitate, inlusiv faptul că ne-au pus florile în vază cu apă). Sunt bucuroasă să constat, în ultimul timp, servirea foarte bună la din ce în ce mai multe restaurante.

La Blue Margarita, găsiți atât mâncare mexicană, cât și brazialiană și argentinană, merită o vizită dacă nu ați ajuns, eu voi mai merge.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.