Sabon a lansat colecția de îngrijire Dead Sea cu nămol și săruri minerale de la Marea Moartă  
SABON a lansat recent colecția Dead Sea cu nămol și săruri minerale de la Marea Moartă  în cadrul unei petreceri la piscină, cu multe surprize. Am fost invitați să testăm produsele care au niște texturi, proprietăți de îngrijire și un miros senzaționale și delectați cu sesiuni de make up, tatoo și yoga-mindufulness, precum și cu cocktailuri savuroase, un bufet fresh de vară și praline. Evident, am avut parte de multă socializare și distractie și ne-am simtit foarte bine.

Noua gamă Dead Sea. Acum poți avea propriul tău centru de wellness

Timp de secole, Marea Moartă a fost celebrată pentru proprietățile sale terapeutice remarcabile. Amplasată în mijlocul unui deșert seren, cu aer curat și ape bogate în minerale, această minune naturală a fost prețuită de chiar Regina Cleopatra, care și-a atribuit frumusețea legendară beneficiilor ei vindecătoare. Apele bogate în minerale, nămolul și sărurile Mării Moartea u o compoziție de neegalat: 21 de minerale naturale, inclusiv o concentrație de magneziu de 15 ori mai mare decât a oricărei alte mări.

Nămolul negru miraculos și sărurile din Marea Moartă sunt astfel bijuteriile noii game cosmetice. Cu cele 21 de minerale naturale, produsele au proprietăți de purificare și regenerare profundă. Această gamă include cinci noi tratamente corporale personalizate care folosesc comorile naturale ale Mării Moarte pentru a crea un ritual multisenzorial ce transformă baia într-un spa personal. Produsele conțin nămol si sare de mare îmbogățite cu ulei de masline pur și trandafir roz de stâncă (Pink Rock Rose) cunoscut pentru proprietățile lui medicinale și calmante, învăluite într-un parfum luxos ce dă o stare relaxantă.

Relaxare și  parfum luxos. Esența revigorantă a parfumului-semnătură al noii linii Dead Sea de la SABON este o fuziune  de arome „verzi“ care creează o  ambianță de spa. Notele sărate sofisticate dau sentimentul de liniște, iar uleiul calmant de eucalipt vine ca o îmbrățișare răcoritoare pentru trup și suflet. Notele de vârf încântătoare de sare de mare dau tonul, conducând la o notă de bază de ulei de cedru.

Rețeta secretă. O combinație unică de comori ale Mării Moarte și Mediteranei, cu beneficii remarcabile pentru piele: nămol de la Marea Moartă, săruri de la Marea Moartă, ulei de măsline și extract de trandafir roz de stâncă.

INGREDIENTE VEDETĂ
Nămolul de la Marea Moartă. Râvnit de secole, nămolul nostru negru de la Marea Moartă este o minune naturală îmbogățită cu 21 de minerale, în special cu o concentrație remarcabilă de magneziu. Provenit de pe malul Mării Moarte, acest nămol negru sălbatic și pur are proprietăți de purificare și regenerare excepționale. Renumit pentru capacitatea de detoxifiere, absoarbe eficient excesul de sebum, minimizează imperfecțiunile și rafinează textura pielii.

 Sărurile de la Marea Moartă. Apa Mării Moarte este un rezervor extraordinar de săruri prețioase și micronutrienți esențiali pentru piele. Concentrația de magneziu din aceste săruri este de aproximativ cincisprezece ori mai mare decât cea din sărurile din orice altă mare. Sărurile de la Marea Moartă servesc ca o sursă unică de vitalitate pentru piele, eliminând celulele moarte și promovând reînnoirea pielii.

Ulei de măsline – aliment de bază îndrăgit al dietei mediteraneene este un elixir excepțional pentru piele. Bogat în antioxidanți, hrănește și hidratează, dar oferă și o notă de lux ritualului tău de îngrijire a pielii. Cunoscut pentru utilizarea sa de secole ca emolient natural, uleiul de măsline pătrunde în profunzime, lăsând pielea suplă, strălucitoare și rezistentă.

Extract de trandafir roz de stâncă. O floare de deșert care prosperă în climate neprietenoase, înflorind constant de-a lungul anotimpurilor a devenit renumită pentru proprietățile ei calmante, ajutând la relaxarea simțurilor și ducând la o stare bună.

Revitalizează, rejuvenează, relevă: gama Dead Sea de la SABON. Noua gamă este o călătorie transformatoare de lux și întinerire pentru pielea ta. Elevează-ți rutina de frumusețe cu produsele atent concepute pentru a aduce magia atemporală a Mării Moarte în ritualurile tale zilnice.

Gel de duș cu nămol de la Marea Moartă. Atinge un nou nivel de răsfăț și trăiește o experiență spa de lux cu gelul de duș cu nămol de la Marea Moartă! Namolul bogat in minerale, uleiul de masline hranitor si extractul calmant de trandafir roz de stâncă își unesc forțele pentru a curăța, purifica și răsfăța pielea folosind mineralele și micronutrienții prețioși din Marea Moartă. Textura cremoasă alunecă pe piele lăsând-o irezistibil de moale și curată, iar aroma eterică îți trezește simțurile.

Motive să-l iubești

✓ Purifică pielea în timp ce o lasă moale și curată

✓ 97% ingrediente naturale

✓ Textură de gel cremos

✓ Nu conține sulfați

✓ Îmbogățit cu nămol de la Marea Moartă, ulei de măsline și extract de trandafir roz de stâncă

✓ Testat dermatologic

✓ Potrivit pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană

Beneficii remarcabile pentru piele:
3-în-1: Curăță, purifică și răsfață.

Ce spun femeile*:

 • 90% au raportat că pielea lor se simte purificată.
 • 90% au observat o piele mai fină după utilizare.
 • 95% au considerat că parfumul este relaxant.

*Pe baza unui test de utilizare (autoevaluare) realizat sub supraveghere dermatologică cu 20 de voluntari.

Cum se utilizează. Toarnă o cantitate generoasă în palmă, masează bine pe întregul corp și clătește. Potrivit pentru uz zilnic.

Sfat! Sporește efectul de curățare folosind un burete de duș sau o lufa atunci când aplici gelul. Această metodă blândă de exfoliere ajută la îndepărtarea celulelor moarte, lăsând pielea netedă și întinerită după fiecare utilizare.

Scrub de corp cu nămol de la Marea Moartă. Simte prin toți porii puterea regenerativă a Mării Moarte cu scrubul de corp cu dublă acțiune: oferă  exfoliere și un intens efect de hrănire și rejuvenare a pielii. Formula unică îmbină sărurile de la Marea Moartă bogate în minerale, uleiurile botanice organice și extractul de trandafir roz de stâncă pentru o experiență care lasă pielea  învăluită în parfum. Îmbogățit cu nămol de la Marea Moartă și bogat în minerale, scrubul Dead Sea elimină impuritățile și rafinează pielea, lăsând-o hrănită, luminoasă și fină ca mătasea. Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire a pielii cu un singur exfoliant cu două beneficii remarcabile – un nou produs încântător pentru piele.

Motive să-l iubești

✓ 91% ingrediente naturale

✓ Textură unică de sare în ulei

✓ Acțiune dublă: exfoliază și hrănește pielea

✓ Îmbogățit cu 3 uleiuri botanice organice: migdale dulci, argan și jojoba

✓ Testat dermatologic

✓ Pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană

 Beneficii remarcabile pentru piele: Hrănire intensă de la prima aplicare pentru 100% din utilizatori*

*Studiu clinic, măsurători instrumentale pe 21 de subiecți.

 Ce spun femeile**:

 • 95% au raportat că produsul are un efect mătăsos asupra pielii.
 • 95% au observat o piele mai fină după utilizare.
 • 92% au experimentat un nou efect asupra pielii cu produsul.

**Pe baza unui test de utilizare (autoevaluare) realizat sub supraveghere dermatologică cu 20 de voluntari.

Cum se utilizează: Folosește lingura de lemn pentru a amesteca uleiurile și sărurile exfoliantului corporal în mod uniform. Masează pe pielea curată și umedă cu mișcări circulare; clatește bine. Utilizează până la de două ori pe săptămână.

Sfat! În timpul exfolierii, acordă o atenție deosebită zonelor uscate și aspre: coate, genunchi, cuticule și călcâie. Vei avea astfel o piele fină ca de bebeluș! Știai că prin exfolierea pielii, crești eficiența produselor de îngrijire? După exfoliere, aplică crema de corp pentru un efect de catifelare.

 Cremă-ulei pentru corp. Experimentează momente de beatitudine pură cu crema de lux pentru corp, o minune hidratantă cu amestec de minerale de la Marea Moartă, unt de shea și ulei de măsline, toate acționând armonios pentru a hrăni și netezi pielea. Infuzată cu extract calmant de trandafir roz de stâncă pentru a relaxa simțurile, această cremă bogată se transformă într-un ulei delicat la contactul cu pielea, fiind absorbită rapid, cu un finiș neted și catifelat.

Motive să o iubești

 ✓ 98% ingrediente naturale

✓ Textură unică de cremă-ulei

✓ Beneficii imediate de netezire și finiș luminos

✓ Îmbogățită cu minerale de la Marea Moartă, ulei de măsline și unt de shea

✓ Potrivită pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană

 Beneficii remarcabile pentru piele: o textură a pielii cu peste 14% mai catifelată*
* Studiu clinic, măsurători instrumentale pe 20 de subiecți, după 28 de zile

Ce spun femeile**:

 • 100% au spus că pielea lor este hrănită.
 • 100% au spus că pielea lor se simte moale și suplă.
 • 90% au spus că pielea lor se simte calmată.

**Pe baza unui test de utilizare (autoevaluare) realizat sub supraveghere dermatologică cu 20 de voluntari.
Cum se utilizează: Masează pe pielea curată până la absorbția completă. Pentru uz zilnic.

 Sfat! Pregătește-ți pielea pentru crema-ulei Dead Sea folosind în prealabil scrubul de corp îmbogățit cu săruri de la Marea Moartă! Pielea va fi incredibil de netedă și hrănită!

Mască de corp cu nămol de la Marea Moartă. Revitalizează-ți și remineralizează-ți corpul cu masca pentru corp Dead Sea. Fabricată din nămol negru pur de la Marea Moartă, saturat cu o compoziție unică de minerale naturale, aceasta ajută la purificarea pielii prin absorbția excesului de murdărie și sebum. Renumită pentru beneficiile sale de purificare, masca este îmbogățită cu ulei de măsline și extract de trandafir roz de stâncă, cunoscut pentru proprietățile lui calmante. Experimentează o purificare profundă care-ți va ajuta pielea să rețină umiditatea, oferind un efect calmant și revitalizant. Răsfață-te în propriul spa și lasă combinația de ingrediente naturale să restabilească strălucirea naturală a pielii.
Motive să o iubești

✓ 95% ingrediente naturale

✓ Purifică și rafinează pielea

✓ Textură cremoasă

✓ Îmbogățită cu nămol de la Marea Moartă și ulei de măsline

✓ Testată dermatologic

✓ Potrivită pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană

Beneficii remarcabile pentru piele: Purificare profundă ce ajută pielea să rețină umiditatea și oferă un efect calmant și revitalizant.

Ce spun femeile*:

 • 90% au observat o piele mai fină după utilizare.
 • 90% au raportat că pielea lor e luminoasă.
 • 95% au simțit că pielea lor este hrănită.

*Pe baza unui test de utilizare (autoevaluare) realizat sub supraveghere dermatologică cu 20 de voluntari.

 Cum se utilizează: Folosind spatula inclusă, aplică un strat subțire pe pielea curată. Lasă până la 5 minute și clătește cu apă călduță. Utilizează până la de două ori pe săptămână.

Sfat! Visezi la o piele catifelată și moale? Aplică crema-ulei de corp imediat după ce ai folosit masca de corp pentru o piele fină ca mătasea.

Săruri de baie cu nămol de la Marea Moartă. Răsfață-te la tine acasă cu o experiență de spa luxoasă cu sărurile de baie cu nămol din Marea Moartă, bogate în minerale. Scufundă-te într-o baie de întinerire, deoarece combinația puternică de săruri, nămol și extract de trandafir roz creează o oază de liniște. Lasă amestecul bogat în minerale să-ți hrănească pielea și să-ți alinte simțurile, transformând baia într-un paradis de relaxare.

Motive să le iubești

✓ 95% ingrediente naturale

✓ O experiență spa la tine acasă

✓ Atenuează starea de tensiune și relaxează

✓ Conțin săruri de la Marea Moartă infuzate în mod natural cu minerale

✓ Îmbogățite cu nămol de la Marea Moartă

✓ Potrivite pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană

 Cum se folosesc: Adaugă o lingură de săruri în cada cu apă caldă și bucură-te de beneficiile lor revitalizante.

 Sfat! Pentru un somn odihnitor, răsfăță-te cu o baie fierbinte cu o oră, două înainte de culcare. Sporește-ți relaxarea adăugând în cadă sărurile de baie  completate de sclipirea reconfortantă a lumânăriiparfumate preferate de la Sabon. Întinde-te, relaxează-te și lasă ritualul liniștitor să te pregătească pentru o noapte de odihnă.

Delicii zilnice, revitalizare săptămânală: îngrijește-ți corpul cu ritualuri personalizate. Experimentează cea mai bună îngrijire a pielii cu ritualurile orporale! Descătușează magia spa a noii game Dead Sea, armonizând produsele pentru momente de răsfăț și rejuvenare. Alege ritualuri SABON personalizate, pentru o piele fină și luminoasă.

 Ritual SPA esențial. Pentru femeile care caută o reînnoire a pielii

Curăță + Exfoliază + Hidratează

Gel de duș Dead Sea + Scrub de corp Dead Sea + Cremă-ulei de corp Dead Sea

Ritual SPA complet.

Pentru femeile care vor să se răsfețe cu un tratament corporal complet

Curăță + Exfoliază + Hidratează+ Purifică & Revitalizează.

Gel de duș Dead Sea + Scrub de corp Dead Sea + Cremă-ulei de corp Dead Sea + Mască de corp Dead Sea

www.sabon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.