Winesday lansează Winesday App, aplicație mobilă pentru iubitorii de vin

La aproape 2 ani de la lansarea proiectului Winesday, inițiatoarea acestuia, Carmina Nițescu, vine cu o nouă propunere pentru pasionații de vin: aplicația mobilă Winesday App care pune la un loc informații utile pentru persoanele interesate de vin: de la cramele din România afișate pe hartă în funcție de regiuni, la unități de cazare de la crame sau din apropierea lor, restaurante cu liste bune de vin din toată țara, wine bar-uri, wine shop-uri, organizatori de evenimente tematice: degustări, vizite la crame, târguri, cursuri specializate.

Mai precis, iubitorii de vin pot descoperi crame noi, pot alege o vizită sau o degustare de vin la o cramă – direct de la cramă sau prin intermediul organizatorilor de evenimente, pot alege un restaurant sau un wine bar la care să meargă pentru o masă specială cu vin sau o întâlnire cu prietenii, pot alege vin pentru acasă de la wine shop-uri, pot să-și facă planuri de participare la târguri de vin și chiar să învețe lucruri noi la cursuri specializate.

Infomații și articole utile 

Pe lângă prezența acestor companii, aplicația include mai multe secțiuni prin care cei care o descoperă, au ocazia să învețe despre vin – cum este secțiunea “Despre vinuri” în care vei descoperi lucruri interesante despre vin în general, să citească articole dedicate vinului – în secțiunea “Wine Tales”, dar și să găsească informații despre “Abonamente de vin” disponibile în România, să descopere cramele dintr-o anumită regiune, cum este secțiunea “Crame din Dealu Mare”. Toate aceste noutăți sunt disponibile chiar pe home page, pe pagina de început a aplicației, însă veți descoperi mai multe și în secțiunea “Descoperă” (accesând butonul cu acest nume din meniul din partea de jos a ecranului).

Aplicația poate fi descărcată din App Store cât și din Google Play  și este disponibilă în limba română și în limba engleză.

Carmina Nițescu, inițiatoarea proiectului Winesday precum și a Winesday App, și-a dorit să aducă într-un singur loc tot ce este de interes pentru cei care iubesc vinul. Venind din zona de turism, aceasta și-a dorit să încurajeze legătura vinului cu călătoriile la crame, experiențele de gastronomie și vin, precum și educația legată de vin. Aceasta încurajează prin lansarea aplicației pe toți cei care iubesc vinul sau abia acum descoperă lumea această aromată să fie curioși, să învețe despre vin, să încerce vinul acasă, la restaurant, la un wine bar, alături de prieteni, dar să și meargă la crame să afle cum se face vinul, să descopere vinuri noi din soiuri de struguri autohtone sau internaționale și să învețe astfel ce le place lor. Vinul este despre experiența gustului iar gustul fiecăruia este diferit!”, se arată într-un comunicat de presă.

Aplicația Winesday App a fost dezvoltată împreună cu Eventya, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de aplicații mobile din România.

Winesday

Site dedicat vinului și organizator de evenimente cu vin, Winesday se adresează în primul rând celor curioși în ale vinurilor, celor care nu au îndrăznit până acum să pună întrebări dar care au dorit mereu să inteleagă limbajul uneori “pompos” al vinurilor și să se bucure de arome. Winesday aduce în atenția publicului articole despre vin, note de degustare ale vinurilor românești și internaționale și totodată organizează diferite degustări tematice de vin în seria Winesday Specials, precum și evenimente private.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.