Cum spun și short description, mi-a plăcut întotdeauna să ies în oraș și să călătoresc, sa văd și să experimentez lucruri noi, să fiu în mijlocul evenimentelor de vin, gastronomie, lifestyle. Cum  sunt cunoscută ca o iubitoare a vinului și ies destul de des la  wine bar-uri, restaurante, evenimente diferite, mi se cer recomandări pentru diverse ocazii. Așa că ideea principala (și scopul) acestui blog ar fi de a face cunoscute și altora lucruri care cred eu că merită – idei de going out, restaurante, locuri frumoase turistice, degustari, petreceri etc. Imi place sa scriu review-uri de vinuri si sa recomand ce imi place, am prins pasiunea asta de cand lucram la Vinul.Ro.

Organizez, la rândul meu, degustari și diferite tipuri de evnimente gastro-enologice, sa le spun așa,  evenimente, prezint vinuri pentru diferiți parteneri. Va voi ține la curent și cu aceste degustări.

Fac recomandări de restaurante, în special, de mai bine de 15 ani, de când am ajuns, la fosta platformă pentru horeca Food & Bar, actuala Horeca Insight, unde am învățat multe despre nișa asta. Cum spuneam mai sus, am continuat  la Vinul.Ro, unde am dus la un nivel mai sus pasiunea pentru vin, având și oportunitatea de a urma cursuri de specialitate cu certificare internationala WSET și Scoala de Somelieri WineTaste by Sergiu Nedelea.

Am scris și coordonat impreuna cu Cezar Ioan volumul de Gastronomie românească de secol XXI, am documentat și  coordonat volumul de rețete regionale #FoodLovers Guide into Romanian Treasures și două ghiduri de recomandări de going out – CityBest București și City Best Litoral.

M-am implicat în timp în organizarea a numeroase evenimente și campanii de promovare și marketing pentru horeca, industria vinului si pentru consumatorii finali – iubitori și pasionați de vin, precum și seri informale cu o componentă de educație în domeniul vinului.  Se numara printre acestea Premiile de Excelență Vinul.Ro, Congresul de Gastronomie și Vin, Festivalul Vinurilor si al Bloguilor, Vin la Jazz ( cu Vinul.Ro), Premiile de Excelenta Food and Bar, Achiziții în  Horeca, Arena Barmanilor (cu Food and Bar).

Și mai îmi notez din când în când și gândurile mele despre viață, experiențele și lecțiile învățate. Când am mai mult timp, imi place sa mai și gătesc și scriu aici rețetele mele personalizate pentru că nu prea pot respecta tipare.

Am lăsat la final una din marile mele pasiuni – sportul pentru că s-ar părea că nu se împacă cu cele de mai sus.  Este cumva un motor  echilibrator, atunci când sar calul și îl sar destul de des, fiind gurmanda si iubitoare de vin, precum v-ați dat seama. Aici glumesc un pic, fac sport din absolută plăcere și pentru că am văzut de peste 24 de ani cum a funcționat la mine și cum m-a ajutat, am și o rubrică unde mai las diferite recomăndări de antrenamente și alte lucruri sanatoase cu ajutorul specialiștilor în aceste omenii.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.