Cum spun și în short description, mi-a plăcut întotdeauna să ies, să văd și să experimentez lucruri noi, să fiu în mijlocul evenimentelor de food, wine și lifestyle. Cum ies de 4-5 ori pe săptămână, tot mi se cer recomandări de ieșit pentru diverse ocazii. Așa că ideea principala (și scopul) acestui blog ar fi de a face cunoscute și altora lucruri care cred eu că merită – recomandări de going out, restaurante, locuri frumoase turistice și experiențe de călătorie, evenimente și party-uri, crame și vinuri, pairing-uri și rețete.

Organizez la randul meu degustari private și evenimente, moderez sau prezint vinuri pentru diferiti parteneri. Va voi tine la curent si cu aceste degustari.

Fac recomandări de restaurante, în special, de mai bine de 15 ani, de când am ajuns, la fosta platformă pentru horeca Food & Bar, actuala Horeca Insight, unde am învățat multe despre nișa asta. Am continuat  la Vinul.Ro, unde am dus la un nivel mai sus pasiunea pentru vin, având și oportunitatea de a urma cursuri de specialitate WSET Level 1 și Scoala de Somelieri Winetaste.

Am scris și coordonat cu Cezar Ioan volumul de Gastronomie românească de secol XXI, am documentat și  coordonat volumul de rețete regionale #FoodLovers Guide into Romanian Treasures și două ghiduri de recomandări de going out – CityBest București și City Best Litoral.

M-am implicat în timp în organizarea a numeroase evenimente și campanii de promovare și marketing pentru horeca, industria vinului si pentru consumatorii finali – iubitori si pasionati de vin, precum si seri chill și informale cu o componentă de educație în domeniul vinului.  Se numara printre acestea Premiile de Excelență Vinul.Ro, Congresul de Gastronomie și Vin, Festivalul Vinurilor si al Bloguilor, Vin la Jazz ( cu Vinul.Ro), Premiile de Excelenta Food and Bar, Achizitii in  horeca, Arena Barmanilor (cu Food and Bar)

RezervăUnLoc.Ro e un alt proiect online, cu recomandări de restaurante și articole despre gastronomie și going out, la care am colaborat câțiva ani.

Și mai îmi notez din când în când și gândurile mele despre viață, experiențele și lecțiile învățate. Când am mai mult timp, mai gătesc și scriu aici rețetele mele personalizate pentru că nu prea pot respecta tipare.

Am lăsat la final una din marile mele pasiuni – sportul pentru că s-ar părea că nu se împacă cu cele de mai sus.  Ba da, se împacă și chiar foarte bine pentru că este cumva motorul meu echilibrator, atunci când sar calul și îl sar destul de des. Nu, glumesc, nu fac fac de nevoie, asta a fost inițial, în urmă cu mai bine de 4 ani când m-am apucat serios, dar am tot cochetat cu el, cred că din facultate. Însă cu mari perioade de out. Acum fac din absolută plăcere, aproape zilnic, sunt din ce în ce mai multe antrenamente care îmi plac și pentru că văd și aici destul de multe și am învățat o grămadă despre cum funcționează corpul, o sa vă las și vouă recomăndări de antrenamente cool, rețete healthy, sfaturi de întreținere de la specialiști.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.