Cum spun și în short description, mi-a plăcut întotdeauna să ies,  să văd și să experimentez lucruri, să fiu în mijlocul evenimentelor de food, wine și lifestyle. Fac recomandări de restaurante, în special, de mai bine de 11 ani, de când am ajuns, par hasard, oarecum, la fosta revistă pentru horeca Food & Bar, unde am învățat multe despre nișa asta. Am continuat  la Vinul.Ro, unde am dus la un nivel mai sus pasiunea pentru vin, având și oportunitatea de a urma cursuri de specialitate WSET Level 1 și Scoala de Somelieri Winetaste. Am scris și coordonat cu Cezar Ioan volumul de Gastronomie românească de secol XXI  și două ghiduri de recomandări de ieșit – CityBest București și City Best Litoral. Și tot cu Vinul.Ro, am făcut în ani o grămadă de evenimente de B2B pentru horeca si industria vinului, dar și seri chill și informale cu o componentă de educație în domeniul vinului. RezervăUnLoc.Ro e un alt proiect online, cu recomandări de restaurante și articole despre gastronomie și going out, la care colaborez de câțiva ani. Mi-am făcut demult un blog pe o platformă elementară și până la urmă mi-am luat curaj să-l pun aici.

Cum ies de 4-5 ori pe săptămână, tot mi se cer recomandări de ieșit pentru diverse ocazii. Așa că ideea e de a face cunoscute și altora lucruri care ce cred eu că merită – restaurante, concepte cool de meniuri, evenimente și party-uri, crame și vinuri, pairing-uri și rețete, experiențe de călătorie. Și mai îmi notez din când în când și gândurile mele despre viață, experiențele și lecțiile învățate. Când am mai mult timp, mai gătesc și scriu aici rețetele mele personalizate pentru că nu prea pot respecta tipare.

Am lăsat la final una din marile mele pasiuni – sportul pentru că s-ar părea că nu se împacă cu cele de mai sus.  Ba da, se împacă și chiar foarte bine pentru că este cumva motorul meu echilibrator, atunci când sar calul și îl sar destul de des. Nu, glumesc, nu fac fac de nevoie, asta a fost inițial, în urmă cu mai bine de 4 ani când m-am apucat serios, dar am tot cochetat cu el, cred că din facultate. Însă cu mari perioade de out. Acum fac din absolută plăcere, aproape zilnic, sunt din ce în ce mai multe antrenamente care îmi plac și pentru că văd și aici destul de multe și am învățat o grămadă despre cum funcționează corpul, o sa vă las și vouă recomăndări de antrenamente cool, rețete healthy, sfaturi de întreținere de la specialiști.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.