Miercuri, 13 aprilie  – 5 x vin și 5 x zacuscă la Hanul lui Manuc

Dragii mei prieteni, Cosmin Dragomir, „Curatorul de Zacuscă” și Carmina Nițescu, wine adventurer Winesday.ro, vă invită miercurea asta la o după-amiază delicioasă. Așa îmi pare că se anunță – 5 feluri de zacuscă însoțite de 5 vinuri potrivite. Cosmin vine cu borcanele pline, iar Carmina a acceptat provocarea de a completa seara cu 5 vinuri potrivite.

Așadar, în data de 13 aprilie 2022 la ora 18:30 mergeți la Hanu’ lui Manuc la evenimentul „Degustare Vin și Zacuscă”. “Multe arome cunoscute încă din copilărie (mă refer aici la zacuscă și la pâinea semnată de cei de la Casa del Pan) dar și cu descoperirea unor vinuri faine ce pot fi savurate cu mai multe tipuri de zacuscă“, garantează Carmina.

Iar acă sunteți curioși despre cartea lansată de Cosmin, el vă va povesti despre ea în cadrul evenimentului și totodată aveți opțiunea de a achiziționa un bilet la degustare cu o carte inclusă (toate detaliile mai jos). Sau, dacă nu sunteți hotărâți acum în ceea ce privește achiziția cărții, o veți găsi la fața locului la preț special (60 lei).

Iată aici și pairingurile:

  • Zacuscă cu fasole rehidratată + Vin pentru Zacuscă Sauvignon Blanc, Domeniile Averești
  • Zacuscă de țelină + Kerner Premium, Villa Vinea
  • Zacuscă de pește + Aligote Caii de la Letea Volumul II, Viaviticola Sarica Niculițel
  • Zacuscă cu hribi + Individo Rară Neagră, Chateau Vartely
  • Zacuscă cu Babic + Fetească Neagră Cantus Primus, Viile Metamorfosis

Casa del Pan, cum spunea Carmina mai sus, pregătește pâinea proaspătă.

Program

18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 19:20 prezentarea cărții „Curatorul de Zacuscă” – Cosmin Dragomir
19:20 – 21:30 degustarea a 5 feluri de zacuscă recomandate de Cosmin însoțite de 5 vinuri recomandate de Carmina
21:30 – 22:00 networking.

Participare eveniment

Tarif* degustare vin & zacuscă: 180 lei/pers.
Tarif* degustare vin, zacuscă & carte**: 240 lei/pers.

* Cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus, indiferent de varianta de bilet aleasă.

Tariful include: acces la degustarea a 5 vinuri însoțite de 5 zacuște, pâine, apă, ** cartea „Curatorul de Zacuscă” (pentru cei care optează pentru această variantă de bilet).

Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email. Vedeti detalii aici pe site-ul Carminei. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.