De ce am schimbat sala de sport după x ani și de ce recomand și Happy Gym

De regulă, sunt fidelă până și mărcilor de pastă de dinți și săpun, însă când vine vorba de cele două mari pasiuni ale mele, îmi place mereu să încerc ceva nou. Cum care pasiuni? Mâncarea și sportul. Da, știu, antagonism curat, mai ales că sunt gurmandă până în măduva oaselor :)). Așa cum îmi place să testez toate nebuniile lumii când vine vorba de mâncare, așa mi-a plăcut mereu să încerc noi și noi antrenamente. Bine sunt câteva care chiar îmi vin. They fit me well.

Dar cu sala mea, Prosper Fitness, unde merg de nici nu mai știu câți ani (bine, câțiva au fost on and off, după care aproape 4 destul de daily așa) e altă poveste. Nici nu-mi trecea prin cap să merg în altă parte, ba când mă gândeam că poate voi fi nevoită, dacă mă mut din zonă, deja mă panicam. Păi nebună să fiu să schimb sala, unde eram ca acasa, aveam(am!) un grup de prieteni, acolo ne beam cafeaua și mâncam, de acolo ieșeam la club și mergeam la party-uri. Avem fix locul meu de atâția ani la clase (și nimeni nu stă nici acum acolo deși am plecat de 3 luni, hehe), cunoșteam pe toată lumea, ba chiar mă întrebau oamenii ce se întâmplă când nu era deschisă de sărbători sau ceva.

Dar, e ca și într-o căsnicie se pare, aș glumi puțin, ce e bun parcă nu îți mai ajunge. Adevărul e că voiam ceva mai mult și ceva nou și când am luat decizia asta, am cântărit între World Class-uri aproape de mine și Happy Gym. World Class-urile însă au antrenamente de grup cam standard, siguuur m-aș fi plictist. Apropos, la un moment dat, aveam abonament free aici, dar tot la Prosper veneam, so, asta spune multe. Și m-am gândit, totuși, să văd ce e cu happy people ăștia de la Liberty. Băi, chiar sunt happy oamenii! Și foarte buni profesioniști (bine, și ai mei de la Prosper sunt și ei știu că îi iubesc) și foarte prietenoși și au antrenamente multe și variate. Parcă fiecare clasă nou încercată aici e o provocare. Nici n-aș putea spune care îmi plac mai mult. E drept, îmi plac alea mai grele, de-ți vine să îți înfigi dinții în carne în timpul lor (deh, toți avem o latură sado-maso în noi), dar dincolo de glumă, îți dau o satisfacție imensă.

De ce recomand sala asta?

Pentru fete, pentru antrenamentele de grup

  • sunt câțiva intructori (și fete și băieți) foarte valoroși la Happy Gym, nu doar bine pregătiți, dar și motivanți;
  • multe clase au o parte majoră de forță cu bara cu greutăți – pump-ul, steel-ul – , eu nu prea am făcut forță până acum, fiind mai mult adepta cardio, dar astea m-au convins;
  • sunt și clase de cardio noi pentru mine precum bag box-ul care m-a sedus de la bun început;
  • mi s-o părea mie, dar parcă, în 3 luni am căpătat mai multă tonifiere și forță decât în 4 ani (repet, nu mă omoram dincolo cu forța, ci mai mult cu cardio);
  • în general, oamenii sunt prietenoși, de la recepție, la antrenori și colegii de clase; chiar am legat repede amiciții.

Sala de forță e mare, are multe aparate, unele mi-au părut SF căci nu le mai văzusem până acum și merită și ele încercate. Acestea fiind zise, nu am mai luat pauza de sport de vreo trei săptămâni. Știu că nu e bine nici așa, dar una peste alta, atunci când găsești ceva și „îți vine”, nu prea îl mai lași din mână.

So, I’m happy now too, like them. 

Mă întorc mereu cu drag la ai mei, mai ales că ora lui Daniel de step dance e unică. Nu e un step dance oarecare, ci coregrafii învățate în 4 ani, pe care nu le poți face dacă nu ai măcar un an experiență pe pașii aia. Și mă întorc să-i văd și să stăm la povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.