Nu de puține ori am căutat sau mi s-au cerut idei de ieșit duminica în oraș cu toată familia, pe lângă parc, restaurante, terase. Ce ai putea face ca tu să mănânci, însă, liniștit, iar copiii să nu se plictisească? Ideea brunch-ului de familie de la Trattoria della Nonna de duminica viitoare (11 august, între orele 12.30 și 16.00) mi se pare foarte bună  – are câte ceva pentru fiecare: un meniu foarte variat pentru adulți și o degustare de vin, precum și meniu pentru copii  și atelier de pizza live – în care aceștia își pot personaliza pizza după bunul plac. Practic, vor primi măsuțe de lucru, sorțulețe și aluat și își vor alege singuri ingredientele de pizza. În plus, un magician îi va ‘ine ocupați cu activități distractive, cât timp se face pizza. Și nu lipsesc nici atât de popularele și iubitele clătite de către cei mici.

Meniul pentru adulți mi se pare foarte generos și variat, de la antreuri atât de breakfast și prânz din bucătăriile lumii, la feluri principale și deserturi – iar prețul mai mult decât rezonabil. Iată cu ce vă puteți delecta timp de aproape 4 ore cât aveți la dispoziție pentru o după amiază reușită.  
 
Antreuri
Egg avocado – pâine toast cu ou de prepeliță, avocado, guacamole
Tartină cu cremă de brânză și piept de rață afumat
Salată de andive cu curcan
File de somon în crustă de susan negru
Sparanghel învelit în prosciutto
Inele de calamar
Mozzarella pane
 
Fel principal
File de Dorada, scoici, creveți
Mușchiuleț de porc cu sos brun
Spaghette nero di sepia
 
Desert „Dolci tricolore”
Cheese cake, duo chocolat, tiramisu
 
Meniu copii
Antreuri
Tartină cu cremă de brânză și piept de rață afumat
Inele de calamar
Mozzarella pane
File de somon în crustă de susan negru
 
Fel principal
Pizza la alegere
 
Desert
Clătite
Răcoritoare
Adulții vor avea și o degustare de vinuri de la Crama Histria, însoțită de povestea cramei – și ea tot una de familie și vor afla ce vinuri se potrivesc cel mai bine preparatelor de brunch. 
Preț: 75 lei adult, 40 lei copil
Rezervările sunt necesare. Tel.: 0771.697.503 / 0731.631.837

Leave a Reply

Your email address will not be published.