Idei de la Monini pentru mesele de sărbători

Monini ne-a invitat de curând la un friends brunch de socializare, în jurul bradului, la restaurantul Sara din Floreasca, unde revin mereu cu plăcere pentru că, deși recent deschis a devenit unul din locurile mele italienești preferate din București. Asta datorită mâncării și ingredientelor de foarte bună calitate de aici și faptului că are și un magazin de unde îți poți lua produsele pentru acasă.


Dar, revenind la Monini, uleiul nelipsit din bucătăria mea – în mai multe variante – iată ce sugestii ne face pentru sărbătorile de iarnă.

Monini Classico este uleiul de masline extra virgin a cărui aromă îl recomandă pentru o varietate de utilizări in bucatarie: sosuri, fripturi, garnituri.
Monini Delicato cu aromă fină și suavă este recomandat celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. În bucatarie este un dressing versatil, utilizat pentru asezonarea legumelor fierte și crude, în sosuri, supe, fripturi și salate.
Monini GranFruttato – gustul distinct, picant se datorează conținutului bogat de polifenoli și antioxidanți cărora medicina modernă le atribuie un rol important în apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor. Este foarte bun proaspăt pe bruschette, în salate și cu legume fierte.
Monini Aromatizzatti – condimentul cu ulei de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome si ierburi mediteraneene. Cea mai ușoară modalitate de a redescoperi aromele autentice ale bucătăriei italiene într-o formă nouă, gustoasă și ușor de utilizat.
Monini Pesto – sosurile Pesto sunt delicioase, respectă vechi tradiții și păstrează parfumurile italiene, ideale pentru paste.
Monini Otet si Glazes – gama de produse premium, după rețete străvechi, recomandate ca dressinguri pentru salate, carne și pește în combinație cu uleiul de măsline extravirgin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.