Fico Gelato & More – cel mai nou loc cozy, cu delicii home made, în Floreasca

Răcoare, cocktailuri inedite, prosecco, înghețate bio, prăjituri creative și quiches home made  – zilele trecute am găsit locul perfect anti caniculă – cochet și relaxant, lângă Piața Floreasca –  Fico Gelato & More. 

Frumoasa terasă cu verdeață, castani și smochini (fico, de altfel, înseamnă smochin în limba italiană) este exact genul de loc în care îți dorești să te retragi lazy după o zi încărcată sau, de ce nu, dimineața ori la prânz, într-o pauză în care să te invadezi de joie de vivre.

Au aici o serie de prăjituri de casă, înghețate, dar și tarte sărate cu somon, cu spanac, cu brânză, cafea bună, răcoritoare și cocktailuri inventive, rose-uri și prosecco rece (bio!). O să spuneți, probabil, că mai sunt astfel de locuri, dar eu am testat produsele și vă spun că sunt aparte –  pe lângă faptul că sunt naturale, sunt și foarte creative. Iată câteva exemple dacă nu mă credeți:

Frutta blat însiropat, mousse de zmeură cu interior de piure de zmeură, mousse de ciocolată albă și vanilie.

Perfetto blat de bere neagră, mousse de cicolată, vișine din vișinată, glazură de ciocolată.

Gelato de ricotta cu smochine, pară cu scorțișoară, mango, fistic de bronte și multe altele, pentru toate gusturile. 

Cocktail Flirtini – Cointreau, vodkă, suc de ananas, prosecco, felii de ananas.

Quiche-uri de spanac, cu feta,  cu somon și cu blat de făină integrală.

Cum spuneam, toate produsele din meniul Fico sunt naturale, bio, pentru că proprietarii de aici sunt adepții unui stil de viață cât mai sănătos.

Văd acest nou loc, situat chiar lângă Piața Floreasca, mai exact pe Bălănescu Rosetti nr. 3, și ca pe o evadare perfectă de ieșit cu fetele la un brunch, de lucrat în liniște la aer curat sau de poposit, mai pe seară, în doi, la povești. Urmăriți și paginile de social media – facebook Fico Gelato & More și instagram fico_gelato – căci sunt pline de culoare și veți afla constant noutățile de aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.