Lansare Cubano Allegria – noul parfum cu feromoni by Ypa

Trabucuri, condimente, rom autentic, miros de Mariposa (floarea națională a Cubei) – Raluca Vasile a fost în Cuba și le-a descoperit pe toate acasă la ele. Rezultatul experiențelor sale olfactive în Havana vieja –  noul parfum Cubano Allegria te duce cu gândul la aromele și culorile vibrante ce recompun Havana Nights, cu dansuri nebune, bucurie de viață, decadență, seducție. #aROMat – simți miros puternic de tabac, cacao, candel caramel, vanilie, santal, agarwood, styrax și un extract de Mariposa, cu senzații diafane de trandafir, caisă și coajă de portocală amară.

2018115_Lansare El Cubano (66)

2018115_Lansare El Cubano (49)

Petrecerea de lansare, care a avut loc joi seara, În El Grande Comandante, a fost pe măsura senzațiilor pe care le transmite parfumul – o atmosferă electrizantă pe ritmurile  Biu Marquetti Band și dansurile companiei Adrian Popița (câștigător de Românii au talent), bufet specific cubanez cu pulled pork sandwiches, quiche-uri cu brânzeturi maturate, curmale în jamon serrano, trufe de ciocolată și bomboane cubaneze. Romul, cocktailurile Cuba Libre, trabucurile și țigaretele în foi au completat deliciul decadent al invitaților.

2018115_Lansare El Cubano (283)

2018115_Lansare El Cubano (271)

De parfum, sincer vă spun că eu mă îndrăgostisem încă din faza de testare, iar cu această ocazie, am devenit si eu ambadasador Cubano Allegria. A se vedea în sticluța de la gâtul meu :).  Parfumul îl puteți comanda direct de pe e-shop-ul Ralucăi aici pe wwww.personal-aroma.ro.

2018115_Lansare El Cubano (29)

Da, știu că am fost surprinsă de fotograf tot cu vinul – dar și asta e cu subînțeles, v-am zis că Raluca face și un Parfum de Vin? Este încântător și el, cu note ce pleacă din structura vinurilor preferate ale ei, iar dacă nu mă credeți, cereți o mostră din atelierul #YPA

2018115_Lansare El Cubano (17)

Foto reprezentativă: Ștefan Ovidiu

Foto atmosferă: Mihaela Cuturela

2018115_Lansare El Cubano (151).jpg2018115_Lansare El Cubano (283)2018115_Lansare El Cubano (323)2018115_Lansare El Cubano (199)O serie de vedete, inflenceri și bloggeri de lifestyle, precum stilistul Marian Cotoi, creatorul de modă Florin Burescu,  Ileana Petrache, Mihaela Victorina Butoi, Mihaela Coserariu, Diana Georgescu au susținut-o pe Raluca la eveniment.

Raluca Vasile este parfumier certificat, consultant în branding multisenzorial, creatorul conceptului Your Personal Aroma, premiat la A’ Design Award Milano. Este certificată new luxury code in UK, Grasse si Milano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.