Trending news of the week (18-24 februarie): cupaje noi Young Liliac, restaurante noi, lansarea colecției Annais Sabbagh by  Florin Burescu

În mod normal, rubricaavea mai mult Trending food news, dar cum săptămâna trecută nu am fost foarte activă în zona asta, deși noutăți au fost, vă zic ce s-a mai întâmplat nou în zona lărgită de lifestile – going out, wine& food, fashion.

Restaurant grecesc nou deschis –  Yasou – în Floreasca, la care nu am ajuns pentru că se suprapunea cu petrecerea Liliac pentru noile etichete din gama Young, devenită un must anual. Ca de obicei, locație neconvențională – Halucinarium|Triaj Creativ, de data asta – un art hall experențial, undeva prin Giulești, mise en scene cu vibe urban & neconventional – cum e și targetul gamei young.Liliac și evident, prezentarea noilor etichete.

adriana_popescu_noua_eticheta_liliac„Label The Unlabeled” ne-a dezvăluit, așadar, cupajele Fresh – Fetească Albă & Sauvignon Blanc, Fruity – Fetească Albă & Chardonnay & Light.Rose – Pinot Noir & Merlot.

Câștigătoarea concursului pentru ilustrarea etichetelor a fost Ana Bănică. Conform cerințelor concursului, etichetele trebuie să respecte cele 3 „personalități” young. LILIAC: FRUITY (fructat, jucăuș, cu arome de piersică), FRESH (energic, cu aciditate ridicată) și LIGHT ROSE (aciditate medie, arome de fructe roșii), așa că Ana a stilizat niște ”Liliace” jucăușe, cu senzualitate și umor. Dar mai multe despre notele de degustare și detalii despre noile etichete găsiți pe Vinul.Ro.

label_the_unlabeled_noua_eticheta_liliac

Joi seara l-am susținut pe prietenul nostru, Florin Burescu, la lansarea colecției pentru copii  – Anais Sabbagh, care poartă numele fiicei realizatorului de televiziune Cristian Sabbagh. Cu rochițe diafane în pasteluri, cu note delicate, florale și vioaie, evenimentul Dor de copilărie a adus o infuzie de culoare, dinamism și optimism.

52915669_1043325242538604_393914673604329472_n

Iar sâmbătă seara, hotelul Lido a avut petrecerea de redeschidere oficială a restaurantului cu același nume, cu un cabaret show, belly dance, muzică live și alte momente artistice.  Revin și cu detalii despre aceasta într-un articol separat.

52695024_1060711444114935_3159353130911531008_n

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.