#SpecialMondays, sau cum arată o zi de luni spre vineri

Cred că adevărații content creators au talentul să găsească pe loc o idee grozavă care devine virală.  Și cred că aceste #specialmondays, despre care povestesc aici, vor prinde bine în rândul iubitorilor de going out.  (Ileana a găsit de cuviință să le zică seri luni spre vineri, că nu-i frumos să îmi atribui eu titlul). Iar ideea de #specialmondays  a venit la un pahar între fete, cu Ioana (Jidvei) și Nicolle (a.k.a. Bistro Margot)  într-o zi de luni. Și cum seara s-a prelungit cu mâncare bună, povești și veselie, au zis să le prezinte prietenilor o altfel de zi de luni – dintr-una nu prea iubită de „off,  iar mă așteaptă o săptămână grea„, într-una de-abia așteptată.

 

Așa că se iau câțiva prieteni și cunoscuți, câteva sticle de vin, niște gustări comfort food, muzică pe chill – și cum s-a întâmplat și la prima întâlnire de acest gen –  poveștile au curs simplu, sincer, într-o atmosferă informală și destinsă. Spațiul primitor a fosat Repertoire, acolo unde Nicolle dă frâu ideilor ei creative.

special_mondays_jidvei_repertoire

Prima întâlnire de pe 11 martie a marcat simbolic venirea primăverii și a continuat sărbătorirea spiritul feminin. Am început cu spumantul Jidvei și am continuat cu noul Mysterium rose (2018); trebuie amintită neapărat masa pregătită de Nicolle – au fost printre altele, o pastă de sfeclă cu feta, nucă și condimente, extraordinar de bună, un mousse de somon, salate cu creveți, cu rață și fructe tropicale și căpșune și o mare varietate de brânzeturi (mă știți doar că sunt fan brânză și dacă am „l’assorti” cum trebuie sunt cea mai happy).

specialmondays_jidveiDiana Pavelescu, care e brand ambassador Mysterium, ne-a povestit despre vinuri, iar noi am continuat cu povești despre călătorii, cărți, gastronomie, ignorând total ploaia rece care mai încerca, probabil, o ultimă răbufnire a iernii. Dar nu i-a mers!

fznor

Leave a Reply

Your email address will not be published.