#LapostcuEisberg e cool – ai vitamine, variație, prospețime și energie

Eu nu țin post (perceput ad literam ca post) niciodată, dar sincer vă spun că mie dacă îmi dai salate, legume, fructe sunt foarte happy și nu simt neapărat nevoia de proteine animale.  Plus că toți cei care mă cunsoc știu că aș mânca morcovi zilnic (serios vorbesc!) și mănânc cam un kg pe săptămână de altfel!

Mixurile Eisberg de salate chiar mi-au plăcut mereu  – sunt și hrănitoare și energizante și bune la gust – au tot felul de frunze, morcov sau măr şi dressinguri diverse, sosuri (de zmeură, gutui, mere, pe bază de vin de Tokay) care le dau un plus de gust. Și nu mai stau eu nici să îmi bat capul să iau salatele x, y, z de la tarabe, să le cântaresc, să le combin și să le fac dressing, deci economisesc timp și, mai ales, când vin de la sală, megaînfometată (că așa pățesc mereu), am gata farfuria instant.

Cu atât mai mult sunt recomandate celor care țin să respecte rigorile postului premergător Sărbătorilor Pascale.  Eisberg România derulează, în această perioadă, campania de comunicare #LaPostCuEisberg – și împreună cu Heinner a pregătit un #kitdepost, proaspăt, sănătos și facil, care vă ajută să economisiți timp și să aveți prospețime și culoare în furculițe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.