Antrenamente online. Ce săli și antrenori (individual) țin clase live

Foto: Facebook Adrian Borozan

Personal fac sport de pe net de mult timp, dacă nu pot ajunge la sală sau sunt în deplasări sau în vacanță, așa că v-aș putea spune cel puțin 50 de site-uri cu filmulețe de antrenamente.  Am auzit multă lume spunând, înainte de perioada asta, că nu poate face sport acasă – acum însă vrem, nu vrem, trebuie, iar pentru cei obișnuiți cu clasele de grup, am făcut un research să văd ce săli și antrenori și-au mutat antrenamentele în online și le țin live – mai motivante aș zice, decât filmările inregistrate. Mi-am intrebat prietenii și antrenorii să vă vin și vouă și mie în ajutor să ne antrenăm cu spor.

#Stămacasă,așadar, dar asta nu e o scuza să nu fim în formă. 

Adrian Borozan, care e unul din cei mai buni și recunoscuți antrenori din România, cu o serie de specializari internaționale, ține online clase anunțate din timp pe pagina lui de facebook.  Trebuie să intrați să îi urmăriți story-urile – click aici (dați-i follow căci nu cred că mai are loc la prieteni, dacă nu sunteți deja) și dați-i un mesaj. Lunea, de exemplu, are Abs & Butt, de la 19.00 și Fight Klub Khai Bo, de la 20.30.

Centrele Stay Fit  transmit live pe pagina de facebook, de luni până vineri, următoarele clase: lunea – 19:00 – Upper Body, marți – 19:00 – Zumba, Miercuri – 19:00 – Full Body, Joi – 19:00 – Yoga, Vineri – 19:00 – Lower Body. 

Fernando Polo,Mambo Man” cunoscut pentru clasele lui explozive de grup, a anunțat și el că începe clasele on line din studoul Bro Gym. Intrați pe pagina lui de facebook și scrieți-i ca să vă puteți înscrie. Aici.

Lotus Sport are o serie de clase online de stretching, tonifiere, cardio – de la stretch & tone, muscle up,  hitt-uri, zumba, chiar și jump pentru cine are trambuline și kangoo pentru cine are ghete. Vedeți aici programul zilnic și detalii. Ca o recomandare personală, Sebastian Feteș e cu voi și în perioada asta, urmăriți din timp ce anunță pe pagina lui de facebook aici.

Și Studio Pilates Doina Iosif își mută clasele în mediul online –  și, spun reprezentanții sălii: “oricine dorește să lucreze cu noi e binevenit!”  Toate detaliile și programul antrenamentelor sunt anunțate din timp  pe pagina sălii .

Karuna Studio are diferite clase de pilates și yoga, transmise live pe pagina de facebook, precum si sesiuni interactive în care partcipanatele sunt încurajate să pună întrebari, primesc răspunsuri și recomandări. Pe Ovidiu Atanasiu, unul dintrei cei mai cunoscuți traineri de yoga și pilates din România, și colegii lui îi puteți urmări, aproape zilnic, cred, aici.

Pentru pasionații de cross fit, Cross Fit Nord VBS ține antrenamente online, anunțate și ele pe pagina sălii de sport cu o zi înainte. Detalii mai multe găsiți aici.

World Class recomandă clasele la nivel mondial Les Millsaici programele  – sunt o varietate, de la yoga și body balance, la grit-uri, body pump (dacă aveți bară), step (la fel pentru cine are), body combat, circuite cardio și de tonifiere pentru tot corpul.  Nu sunt live, sunt filmulețe înregistrate și sunt free.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.