De unde luați cadouri inspirate zilele astea fără să vă deplasați? Iată câteva idei

E ziua cuiva drag din familie sau vreți să îi trimiteți cuiva ceva frumos printr-un curier? Magazinele on line sunt cam prima opțiune, căci și la supermarket ajungem mai greu, și în plus, am cam vrea, totuși ceva mai original, nu? Poate chiar personalizat. Păi hai să vedem câteva idei.

Primul meu gând se duce automat către site-urile librăriilor, de unde, pe lângă o carte bună, iei și un vin  și ceva gourmet, accesorii decorative, de masă, de gătit, chiar produse cosmetice/de îngrijire speciale. De la Cărturești, de exemplu, chiar ai ce alege – sunt peste 63.000 de astfel de produse! – plus că există o grămadă de felicitări inspirate și posibilitatea alegerii unui ambalaj frumos -gratuit. Accesează meniul special de produse de pe pagina librăriei  – o să descoperi numeroase  idei cool.

Și Diverta vă aduce din magazinul on line multe lucruri – articole home and deco, produse de aromaterapie, cărți și prosue de papetărie – bineînțeles, gadgeturi și jucării, dulciuri sub tot felul de forme și în ambalaje încântătoare, bomboane la borcan, chiar și bomboane antistres :). Aici vedeți sute de produse care vă pot inspira.

Și dacă vreți un tort cu totul și cu totul special, care poate bucura atât un pitic, cât și un adult, mergeți cu încredere pe mâna Simonei Crăciun –  Tort de Bezea. Torturile Simonei, pe care o cunosc personal, sunt spectaculoase și extraordinar de savuroase,  am gustat din mai multe – cu fructe, cu ciocolată, cu caramel ș.a. Mai mult, ea vine și cu propunerea #Stay at Home Cake – tort la 500 de grame, pentru două-trei persoane,  prin care companiile sunt încurajate să cumpere vouchere de pe site-ul lor, la secțiunea magazin. Vedeți acolo detalii.

Și pentru că se apropie Paștele, dar ideilor pentru această sărbătoare le voi dedica un articol special, prietena mea, Ghazaleh, are un shop foarte mișto – The Gift Agent – mergeți pe instagram la thegift_agent, unde veți găsi tot felul de coșuri – cadou cu șampanii, vinuri, delicii gourmet, iepuri din ciocolată, accesorii și ouă decorative și din ciocolată, cosmetice – și scrieți-i acolo. Vă poate personaliza cadoul cum doriți și de asemenea, vă poata da, la rândul ei, alte idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.