De Paște: meniu de 5 stele, de la Radisson Blu, la tine acasă

Dacă într-un articol precedent vă povesteam despre preparatele pentru masa de Paște, livrate de producătorii locali, pentru cine era obișnuit să sărbătorească Paștele cu un brunch în oraș sau își dorește un meniu gourmet, hotelul Radisson Blu a schimbat brunch-ul de afară cu cel de acasă. Meniul de Paște  cuprinde numeroase preparate, atât tradiționale românești, cât și din bucătăriile internaționale. Iată, pe scurt, câteva dintre acestea:

Aperitive: de la ouă roșii și drob de miel cu ceapă verde și usturoi, la terină de foie gras cu brioșă și chutney de smochine, salată de quinoa cu somon, humus, falafel și tabouleh;

Preparate principale: de la pulpă de miel la tavă cu cartofi cu rozmarin și legume coapte, stufat de cotlet de miel, la carne de iepure înăbușită cu măsline,  dar și pui Tikka Masalla cu orez basmati și pulpe de rață confiate cu varză călită cu nucă.

Deserturi: cozonac cu nucă, stafide și cacao, pască cu brânză de vaci și stafide, cornulețe cu gem,  tort mousse de ciocolată albă cu căpșuni sau de ciocolată cu lapte și vișine ș.a.

Chiar și mai multe tipuri de pâini se regăsesc pe lista de brunch. Nu lipsesc nici vinurile, spumantele și berea.

Iată și câteva prețuri orientative – drob de miel 150 g – 25 lei, pulpă de miel la tavă cu garnituri 300 . – 40 lei, pâine cu multicereale și semințe – 12 lei, pască 1 kg – 40 lei, torturi 800 g –  80 lei, vinuri de la 40 de lei sticla.

Puteți vedea listă completă a preparatelor aici, unde se pot face și comenzi, până pe 16 aprilie înclusiv, livrările urmând a fi făcute pe 17 și 18 aprilie. Pentru comenzile mai mici de 200 de lei, taxa de transport este 25 lei, pentru cele ce depășesc 200 lei, nu este percepută taxă.

Tel.: 021.311.9000, e-mail info.bucharest@radissonblu.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.