Red Angus Steakhouse și-a lansat divizia de livrări prin care poți comanda nu doar mâncare, cât și vinuri și alte băuturi

Restaurantul Red Angus Steakhouse a anunțat recent lansarea platformei proprii de livrări, de pe care bucureștenii își pot comanda produsele și vinurile preferate din meniul localului.  În plus, utilizatorii din toată țara au acces la voucherele digitale Red Angus Steakhouse, în valoare de 100, 250 sau 500 lei și la colecția de suveniruri a restaurantului.

Meniul Red Angus Delivery include preparatele obișnuite ale casei: fripturi de vită australiană și americană, burgeri de casă, salată de vită cu brânză albastră și portocală, coaste, obraji de vită, înăbușiți în vin și deserturi precum prăjitura cu mere, cu morcovi, cheesecake cu lămâie și fructe de pădure, preparate de echipa de chefi, condusă de Marian Huzu. Deasemenea, sunt disponibile pentru livrări acasă și vinuri de la crame românești și internaționale, precum și  o selecție de băuturi alcoolice și răcoritoare.

aronia-charlottenburg.ro

“Pentru noi, acest website nu este o soluție de criză, pe perioada pandemiei, ci o linie de business pe care o aveam deja în vedere. Criza cauzată de COVID-19 a acționat, într-adevăr, ca un catalizator al procesului de dezvoltare Red Angus Steakhouse, întrucât ne-a oferit timp să ne punem la punct operațiunile și să creăm proceduri și standarde pentru delivery. Ne asigurăm clienții, partenerii de toată dedicarea noastră și de angajamentul nostru constant pentru calitate și servicii premium” a spus Ionuț Ivan, Director Red Angus Steakhouse / Red Angus Delivery. Sistemul logistic de delivery îi aparține în totalitate restaurantului, iar livrările se fac prin personal propriu. Până pe 30 mai nu este taxa de livrare. Clienții pot achita online, prin serviciul de plată securizată, disponibil pe site, sau la livrare.

noriel.ro%20
“Ne-am dorit o platformă proprie, pentru a avea control total asupra preparatelor noastre, de la realizarea în bucătăria localului, la felul în care ele sunt transportate, până în momentul predării clientului. Astfel putem garanta că standardele noastre stricte sunt respectate cap-coadă și că toți clienții noștri pot beneficia acum de experiența Red Angus Steakhouse oriunde, în București”, a mai precizat Ionuț Ivan. Red Angus Delivery. (www.redangusdelivery.ro) funcționează de luni până duminică, iar comenzile pot fi plasate în intervalul orar 12:00-20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.